Чарлі Шином зайнялася поліція

7 квітня 2016, 11:54

Скандальний американський актор Чарлі Шин знову має проблеми із законом.

Артист став фігурантом кримінальної справи в рамках розслідування звинувачень, висунутих його колишньою подругою, порнозіркою Бретт Россі. Про це повідомляє "NBC News."

Кримінальну справу стосовно Чарлі порушила поліція Лос-Анджелеса на підставі доповіді детективів. У поліції повідомили, що предметом розслідування є "погрози вчинення кримінального правопорушення", які озвучував Шин.

Як відомо, 31-го березня у виданнях "National Enquirer" і "Radar Online" було опубліковано аудіозапис, на якому актор зізнається, що погрожував убити Россі та приховував від неї свій ВІЛ-позитивний статус.


Чарлі Шин має серйозні проблеми з законом

Днями поліція провела обшуки в штаб-квартирі "Radar Online" в Нью-Йорку в пошуках оригіналу аудіозпису.

Нагадаємо, Бретт Россі подала проти екса позов ще на початку грудня. Жінка звинуватила Шина в побоях, незаконному позбавленні волі і заподіянні емоційного розладу.

Вона заявила, що мала п'ять сексуальних контактів з актором до того, як Шин розповів про своє захворювання. У березні 2014 року, за словами дівчини, Шин змусив її зробити аборт, бо не хотів, щоб дитині передався ВІЛ.

Позов Россі став першим, поданим проти Чарлі після того, як він оголосив про свою хворобу. Після того на актор, у буквальному сенсі, посипалися позови від екс-коханок.

Фото з Facebook Чарлі Шина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів