Сьюзан Сарандон народять онука

13 квітня 2016, 10:57

Американська акторка Сьюзан Сарандон стане бабусею "в квадраті". Її донька, теж актриса та блогерка Єва Амуррі оголосила, що знову вагітна.

У неї та чоловіка Кайла буде хлопчик.

Про це Амуррі, котра вже має донечку Марлоу, написала в своєму блозі та показала фото животика.

У Сарандон буде онук

"Із величезною радістю, божевільним захватом та неймовірною вдячністю Кайл, Марлоу та я хочемо оголосити, що цієї осені ми чекаємо на поповнення в нашій сім'ї!", - поділилася Єва.


"Іііі, оскільки в нас немає терпіння, і ми не чекаємо, що воно є у вас, також ми хочемо сказати, що чекаємо маленького хлопчика! Нам зносить дах. Хлопчик!...", - поділилася дочка Сарандон, зазначивши, що досі була певна, що її "дитяча фабрика" продукує лише дівчаток.

Сьюзан і Марлоу Мей

У серпні 2015-го року в Амуррі стався викидень на 9-му тижні вагітності. Про ту сумну подію, яка вразила її сім'ю, вона теж відверто написала у блозі, піднявши тему замовчування жінками свого болю, сорому, який відчуває мати, яка втратила своє ненароджене маля.

Як відомо, онука Сарандон, Марлоу Мей народилася влітку 2014-го. Свою роль у житті малечі 69-річна зіркова бабуся бачить так: створювач хороших спогадів та веселощів.

Фото з блогу та Instagram Єви Амуррі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів