Міла Куніс про доньку: Вона божевільна

13 квітня 2016, 15:17

Американська актриса Міла Куніс пожартувала, що їхня з Ештоном Катчером півторарічна донечка Вайатт несповна розуму. Адже в дівчинки поки що зовсім немає відчуття небезпеки.

Про це Куніс розказала на урочистому зібранні власників кінотеатрів "CinemaCon", пише "People".

"Вона божевільна. Діти божевільні. Насправді я не розумію, як усі вони виживають", - заявила, жартуючи, Міла.

Зі слів зірки "Чорного лебедя", материнство – це прекрасно, але водночас і великий клопіт. Як упевнена Міла, якби Вайатт була разом із неї на сцені, не встигла б зіркова матуся подумати про те, що треба її підстрахувати, як мала б уже зробила крок униз.


"У неї немає розуміння глибини, для мене це… я просто цього не розумію", - пожалілася актриса.

У Катчера з Куніс росте мала шибайлогова

На те, що їхня донечка вродилася "без гальм", раніше скаржився Катчер, нагадує видання. Як зізнався він Еллен ДеДженерес, основне завдання батьків – це не дати дітлашні себе прикінчити.

"Вона регулярно намагається себе вбити. Наприклад, не розуміє, що це круча, і може бути небезпечно. Вона просто зістрибне. Вона ще не розуміє", - поділився Ештон.

"Ви могли подумати, що вони народжуються з інстинктами щодо вогню та падінь звисока, але ні", - додав екс-чолові Демі Мур.

Нагадаємо, повне ім'я дочки Катчера і Куніс – Вайатт Ізабель. Другу його частину дівчинці дали на честь прадіда Іцхака.

Як відомо, сама Куніс у дитинстві теж не була цяця-дівчинкою. Принаймні розказує, що гасала рідними Чернівцями голодна, обдряпана і закривавлена.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів