Екс-солістку "Ленинграда" підловили на плагіаті пісні "Скрябіна". ВІДЕО

15 квітня 2016, 10:18

Колишня солістка російської групи "Ленінград" Аліса Вокс, яка відома виконанням пісні про "лабутени", втрапила у скандал.

Артистка представила свій перший сольний кліп, який виявився плагіатом на композицію українського гурту "Скрябін" "Тримай її за руку". Щоправда, пізніше Вокс спробувала вийти з ситуації, додавши до опису кліпу пояснення, що це "лише ремікс на пісню" Кузьми.

Про те, що Вокс самовільно присвоїла собі композицію Андрія Кузьменка, пише "ТСН".

Росіянка переклала пісню російською мовою та випустила кліп на неї. Однак, її версія "Держи" залишилася впізнаваною копією творіння Кузьми.


Менеджер "Скрябіна" Олексія Зволинського вже прокоментував ситуацію:

"Я підозрюю, що це – незаконно. Я направлю посилання до "Moonrecords". Але до них ніхто не звертався із цим питанням, а вони є власниками прав на цю пісню".

На думку юрист, така трансформація пісні є її плагіатом. Адже від самого початку Аліса Вокс не зазначала у підписі до опублікованого кліпу, що це – ремікс композиції Кузьменка.

Спершу під кліпом Вокс не було жодної згадки про "Скрябін"

Та трохи згодом в описі до відео артистки з'явилася така примітка.

Нагадаємо, саме Аліса Вокс виконала вокальну партію у пісні "Ленинград" про "лабутени". Однак майже одразу після виходу хіта співачка пішла з гурту заради сольної кар'єри.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів