Екс-солістка "Ленинграда" переспівала увесь альбом "Скрябіна"

15 квітня 2016, 17:32

Колишня учасниця російського гурту "Ленинград" Аліса Вокс не обмежилася лише переспівом однієї пісні з репертуару гурту "Скрябін". Артистка випустила цілу платівку, всі композиції з якого взяті з репертуару покійного Андрія Кузьменка.

У мережі вже обговорюють те, що росіянка сплагіатила творчість Кузьми. Але сама Вокс запевняє, що отримала "добро" на переспів від удови музиканта. Про це пише "Комсомольска правда в Україні".

"Всі пісні з мого дебютного альбому написані Скрябіним. Мені завжди подобалося його творчість. Ось тільки ідея записати ці пісні прийшла мені в голову вже після загибелі автора", - сказала Аліса.

"Я переговорила з його вдовою, і ми прийшли до висновку, що старт моєї сольної кар'єри починати з такого чудового музичного матеріалу буде правильно", - запевнила вона.


Аліса Вокс каже, що їй дозволили переспівати пісні Кузьми

Та цікаво, що у звукозаписуючій компанії "Moonrecords", яка володіє правами на всі пісні Кузьми, не чули про це. Про це розповіла юрист лейблу.

Однак, як виявилося, питаннями, пов'язаними з авторським правом, зараз розпоряджаються спадкоємці Андрія.

"Ми вперше про це чуємо від вас. Але зараз всі подібні питання з приводу авторських прав вирішують спадкоємці Андрія. Вони самі хочуть займатися цими питаннями", - зауважили у "Moonrecords".

Удова Андрія Кузьменка поки не дала коментарів з цього приводу. Але у музичному лейблі зауважили, що якщо Світлана підтвердить їм, що дійсно дозволила Вокс переспівувати пісні Кузьми, то вони не пред'являтимуть російській артистці жодних претензії.

Фото з Instagram Аліси Вокс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів