Брайан Джонсон: Душею я завжди буду з "AC/DC"

20 квітня 2016, 10:18

Британський рокер Брайан Джонсон зізнався, що його вимушена розлука з гуртом "AC/DC" – це найчорніший день у його професійному житті.

Одначе 68-річний музикант, котрому загрожує глухота, підкреслив, що не завершує своєї кар’єри. Він продовжить працювати в студії та сподівається, що з часом зможе повернутися й на сцену.

Джонсон написав листа до своїх шанувальників, адже, на його думку, попередні прес-релізи гурту не висловили всього того, що йому хотілося їм сказати особисто.

Звернення рокера є на сайті "AC/DC".


Брайан наголосив, що не може допустити, щоби його проблеми зі слухом негативно позначилися на якості виступів гурту, щоби фани були розчаровані, а колеги – зганьблені. І хоча він не з тих, хто кидає розпочату справу на півдороги, вирок лікарів був однозначний: тур продовжувати музикантові не можна.

"До того часу я робив усе, що міг, щоби продовжувати виступати попри біль та погіршення слуху, але все це стало нестерпним, і ризик завеликий. Я знищений цими подіями так, як навіть ніхто й уявити не може. Емоції, які я зараз відчуваю, тяжчі за все, що я колись у моєму житті переживав", - зізнався рокер.

Фронтмен "AC/DC" написав листа шанувальникам

"Бути частиною "AC/DC", записуватися та виступати перед мільйонами відданих шанувальників всі ці 36 років – це була робота мого життя. Я не можу уявити собі, як жити далі, не будучи частиною цього, але зараз я не маю вибору. Єдине я знаю точно, душею, якщо не особисто, я завжди, на кожному концерті буду з "AC/DC", - запевнив він.

Джонсон зазначив, що йому страшенно прикро розчаровувати своїх шанувальників. Він подякував усім, зокрема своїм колегам Ангусові Янгу та Кліффові Вільямсу, за добрі слова та підтримку.

"Насамкінець я хочу запевнити наших фанів, що я не завершую кар’єру. Мої лікарі сказали мені, що я можу продовжити записуватися в студії, і я маю намір це робити. Наразі я повністю зосереджений на продовженні лікування, щоби мій слух поліпшився. Я сподіваюся, що з часом мій слух поліпшиться, і це дозволить мені повернутися до живих виступів", - заявив музикант.

Артист підкреслив, що налаштований оптимістично.

Як відомо, Джонсона до завершення туру "AC/DC" замінить фронтмен "Guns N' Roses" Ексл Роуз.

Нагадаємо, в 2014-му році культовий австралійський рок-гурт залишив один із його засновників – Малколм Янг. Музикант захворів на деменцію.

Фото з Twitter Брайана Джонсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів