Найбагатші зірки-британці: Молода Адель та заощадливий МакКартні

21 квітня 2016, 11:11

Співак сер Пол МакКартні вже багато років поспіль залишається найбагатшим артистом Британії. І навіть популярна співачка Адель ніяк не наздожене легендарного "бітла", хоча й лідирує серед молодих британських артистів.

Свій щорічний рейтинг "Найбагатших британців" у різних сферах мистецтва публікує видання "The Sunday Times". Першим представлено список музикантів.

Серед сольних музикантів молодше 30 років традиційно лідирує співачка Адель. Вона залишається найбагатшою серед молодих співаків і співачок протягом п'яти років, починаючи з 2012-го року.

Наразі статки Адель оцінюються у 85 мільйонів фунтів стерлінгів (понад 122 мільйони доларів), що на 35 мільйонів фунтів більше, у порівнянні з минулим роком.


Адель - знову краща серед молоді

А от у рейтингу найбагатших молодих колективів перше місце посів гурт "One Direction". Бойзбенд має на рахунках 132 мільйони фунтів (майже 190 мільйонів доларів). Щоправда, окремо у кожного з чотирьох учасників гурту статки не такі й вже серйозні - по 33 мільйони фунтів стерлінгів.

Але доходи молодих музикантів не йдуть у жодне порівняння з доходами тих, хто вже багато років успішно виступає на сцені. Наприклад, в загальному рейтингу Адель займає лише 30-е місце, правда, вона серйозно просунулася з торішнього 43-го.

До того ж, Адель не стала і найбагатшою серед музикантів-жінок - її випередила співачка і автор пісень з Ірландії Енія, статок якої оцінюється в 91 мільйон доларів (трохи більше, ніж 130 мільйонів доларів).

Найбільш значущий - загальний список музикантів-багатіїв традиційно очолює сер Пол МакКартні. Колишній учасник "The Beatles" відомий своєю заощадливістю, тож нині його статок сягнув вже 760 мільйонів фунтів (понад мільярд доларів).

Але МакКартні ніхто не може наздогнати

У топ-10 також втрапив і інший музикант "The Beatles" Рінго Старр, а також спадкоємці Джорджа Харрісона, Кіт Річардс з "The Rolling Stones", сер Елтон Джон та Стінг.

Фото з Instagram Адель та з Facebook сера Пола МакКартні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів