Прінса могло вбити передозування?

22 квітня 2016, 10:22

Імовірно, раптова смерть 57-річного американського співака Прінса, котра шокувала світ 21-го квітня, могла бути викликана передозуванням.

Адже, за свідченням джерел, саме передозування, а не грип стали причиною госпіталізації зірки 15-го квітня.

Про це пише "TMZ".

Тоді, коли його літак здійснив термінове приземлення, швидка доправила Прінса до лікарні в містечку Молін штату Іллінойс. Як підтверджують численні джерела порталу, лікарі зробили зірці "рятівний укол", що застосовується в випадку передозування опіатами.


Зірковий пацієнт пробув у медичному закладі 3 години, після чого виписався, оскільки йому не могли надати окремої палати. Між тим Прінс досі "почувався недобре", зазначають інформатори.

Прінс міг загинути від передозування?

Як повідомляє "The Daily Mail", у середу, за 15 годин до того, як артиста було знайдено без ознак життя, його сфотографували на виході з аптеки неподалік від дому. У нього був "хворобливий та знервований вигляд".

ЗМІ вже мають запис розмови з диспетчера з людиною, котра викликала парамедиків до оселі співака.

"Лежить чоловік, не дихає…", - повідомляє невідомий.

"Так, це Прінс", - згодом відказує він на питання диспетчера.

Тіло артиста було виявлено в ліфті в його будинку в 9:43. О 10:07 парамедики констатували його смерть. Розтин тіла покійного співака відбудеться 22-го квітня.

Нагадаємо, востаннє Прінс вийшов на сцену 16-го квітня, на наступний день після раптової госпіталізації. Він з'явився на танцювальній вечірці, щоби "довести, що живий". Зірка не співав, але похвалився новою гітарою та фортепіано.

Також він сказав зі сцени: "Заждіть кілька днів, перш ніж марнувати якісь молитви".

Фото з Instagram Прінса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів