Горбачова показала, як пережити зраду

22 квітня 2016, 17:53

Співачка Ольга Горбачова готується до весілля з продюсером Юрієм Нікітіним і паралельно випускає кліпи.

Свою нову роботу на пісню "Мы преодолеем" артистка називає ні чим іншим, як "новим, більш глибоким і усвідомленим етапом своєї творчості".

Горбачова узялася порушити тему ревнощів, зради та показати, як у такій ситуації повинна вести себе гідна жінка.

Горбачова постраждала на камеру

"Немає універсального рецепту для всіх. У кожної з нас своя історія. Цією піснею я лише хочу розповісти про те, як я виходила з подібної ситуації в своєму житті. Я сподіваюся, що мій досвід допоможе жінкам уникнути помилок... Не слухати отруйні поради "подружок", а слухати себе і розвивати силу серця", - наголосила Оля.


У відео, знятому на Кіпрі, окрім Горбачової та екранного коханця фігурують ще сім жінок, які, буцімто, символізують сім "енергетичних центрів жінки".

Сама ж Ольга свій кліп жартома називає "найприскоренішим у світі курсом по по тому, як пережити зраду, навчитися чогось в уявних і реальних суперниць, і наповнитися потрібними жіночими якостями для подолання сімейної кризи".

У кліпі Олю зраджують із сімома жінками по черзі

"Більшість кліпів на тему зради, закачуються однаково: довести йому, що я краще, помститися, щоб він пошкодував... І виходить, що це знову про суперництво, а не про любов. Моя історія про те, чого нам, жінкам, так не вистачає для збереження відносин", - наголосила артистка.

Нагадаємо, влітку минулого року Горбачова хвалилася сімейною ідилією з Нікітіним.

Прінсткрін з відео

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів