Як українці кліпмейкерами працюють

5 березня 2016, 12:46

Виявляється, що один з українських режисерів, продюсерів та сценаристів, який в Україні займався створенням рекламних відеороликів для таких брендів як Укрзалізниця, Test, Intertop та багато інших, пройшов курс навчання в Нью-Йоркській Кіноакадемії, написав сценарій до однойменної короткометражки за мотивами оповідання А.П. Чехова "Смерть чиновника" (яка була номінантом семи американських кінофестивалів та отримала 3 нагороди). Зараз активно займається її продюсуванням.

Звуть сценариста та продюсера – Микита Самусєв. І тепер він займається кліпмейкерством у Лос Анджелесі. Так, наприклад, він вже встиг створити відео для надзвичайно молодої, але талановитої дівчинки Baby Kaely на пісню "Smile". До речі ця молода особа в свої 10 вже встигла попрацювати з таким маститим музикантом як will.i.am, який до речі є творцем та лідером гурту The Black Eyed Peas.

Також публікою позитивно була сприйнята продюсерська та сценарна робота для Mik Current "Silhoutte", яка відзначена великою кількістю переглядів на Youtube. Маємо надію на подальші успіхи автора, будемо стежити за його творчим шляхом.

Роботи можна подивитись на сайті http://www.samusiev.com/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів