Екс-менеджер вимагає грошей від Брітні Спірз

27 квітня 2016, 12:44

Колишній менеджер американської співачки Брітні Спірз, Сем Лютфі знову подав на неї до суду.

Він заявляє, що зірка винна йому гроші за те, що він займався її справами, коли в неї був складний період і вона була наркозалежною.

Про це пише "The Daily Mail".

У паперах, які Лютфі подав до суду, він стверджує, що в 2007-му році, коли Спірз втратила опіку над своїми дітьми, артистці було так кепсько, що якось вона під наркотиками спала на парковці.


Тим часом саме він і лише він буцімто опікувався Брітні – лишався в її домі, коли їй це було потрібно, організовував для неї різні заходи, робив закупи та спілкувався з папарацці. Між Семом та співачкою була укладена усна домовленість: він працює на неї, а вона кидає наркотики та віддає йому 15% своїх прибутків.

Екс-менеджер Брітні Спірз ніяк не дасть їй спокій

Свої обов’язки Лютфі виконував до січня 2008-го року, і вимагає свій гонорар за цей період. Між тим на той час артистка заробляла по 800 тисяч доларів на місяць.

Нагадаємо, зовсім по-іншому дивляться на цю історію батьки Спірз. Вони звинувачують екс-менеджера в тім, що він фактично тримав артистку в заручницях, сам давав їй наркотики, за гроші "підставляв" її папарацці та перешкоджав її спілкуванню з зовнішнім світом.

У тому ж 2008-му році опікуном Брітні став її батько, а Лютфі суд офіційно заборонив наближатися до артистки.

Згодом Лютфі подав до суду на матір Спірз, звинувативши її в наклепі через те, яким вона змалювала його в своїй книжці. Але в нього нічого не вийшло.

Нагадаємо, подейкують, Брітні збирається й надалі лишатися під опікою свого батька. Її цілком влаштовує, як він розпоряджається всіма її справами та грішми.

Фото з Instagram Брітні Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів