Дональда Трампа звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої

29 квітня 2016, 11:40

Передвиборчу кампанію кандидата в президенти США Дональда Трампа струсонув черговий потужний скандал.

Мільярдера звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої. Він категорично заперечує.

Про це пише "Radar Online".

Позов 26-го квітня подала сама ймовірна жертва, така собі Кеті Джонсон. Вона стверджує, що в 13 років стала "секс-рабинею" двох багатіїв-збоченців: Трампа та скандально відомого Джеффрі Епштейна.


Як стверджує Джонсон, погрожуючи фізичною розправою їй та її сім'ї, її кривдники змушували її брати участь у "збочених зляганнях".

Позивачка заявляє, що упродовж кількох місяців у 1994-му році вона брала участь у кількох секс-оргіях із неповнолітніми, котрі організовував у своїй нью-йоркській резиденції Епштейн, і на яких був присутній Трамп. За це їй було обіцяно гроші та сприяння модельній кар’єрі.

Дональд Трамп став героєм секс-скандалу

Під час першої такої вечірки, говорить Кеті, її змусили "стимулювати рукою" Дональда Трампа, доки він не досяг оргазму. Наступного разу її приневолили до орального сексу, а під час третьої оргії – до виконання "неприродного лесбійського статевого акту" з іншою секс-рабинею, 12-річною дівчинкою. Потім обох дівчаток змусили задовольнити Трампа орально.

Позивачка запевняє, що Трамп прив’язував її до ліжка та ґвалтував.

За свої страждання Джонсон вимагає компенсації в розмірі 100 мільйонів доларів.

"Ці звинувачення не лише категорично фальшиві, вони понад міру огидні та сфабриковані для того, щоби домогтися уваги медіа або, ймовірно, просто мають політичну мотивацію. Ці звинувачення нічого не варті. Крапка", - повідомив журналістам Дональд Трамп.

Також видання повідомляє, що за адресою, вказаною Джонсон у документах, поданих до суду, насправді ніхто не живе. А вказаний нею номер телефону не обслуговується.

Нагадаємо, Джеффрі Епштейна підозрюють у торгівлі юними дівчатками, він уже кілька років перебуває в полі зору поліції та ФБР. У секс-скандал вплутався навіть британський принц Ендрю.

Фото з Instagram Дональда Трампа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів