Дочка Вілліса й Мур образилася на глянець за свою щелепу

5 травня 2016, 14:16

Старша донька акторів Демі Мур та Брюса Вілліса, Румер вважає формою буллінгу обрoбку фотографій людини в фотошопі без її на те згоди.

Саме так 27-річну актрису та співачку скривдили фотографи видання "Vanity Fair" – із найкращих міркувань.

Про це пише "US Magazine".

Почалося з того, що Румер написала гнівний пост у своєму Instagram, показавши те саме злощасне фото, де вона з сестрами, Таллулою та Скаут.


Румер Вілліс (у центрі) обурилася, що їй відфотошопили щелепу

"Фотограф відфотошопив моє обличчя, щоби моя щелепа здавалася меншою, і я вважаю справді образливим для будь-кого, коли намагаються так радикально змінити твою зовнішність", - заявила дочка Вілліса і Мур.

"Мені подобається, як я виглядаю, і я не підтримуватиму тих, хто відчує потребу змінити мій зовнішній вигляд, щоби зробити мене гарнішою. Усвідомлюють вони це або ні, це форма буллінгу, і я цього не терпітиму", - обурилася Румер.

Офіційну заявою щодо цього інциденту вже зробили фотографи, котрі знімали дівчат Вілліс для "Vanity Fair", Марк Вільямс та Сара Хіракава. Вона запевнили, що підкорегували світлину зовсім із іншою метою – виправляли диспропорцію, яка вийшла через застосування ширококутного об'єктиву.

Румер хоче, щоби її бачили справжньою

Якби вони цього не зробили, підборіддя дівчини виглядало б надто маленьким, запевнили Вільямс та Хіракава "New York Post".

"Ми точно не мали наміру змінювати її природній вигляд. Ми намагалися передати особливий зв'язок, який є між Румер та її сестрами. Ми засмучені тим, що через це фото Румер так почувається, ми сподіваємося, що вона зрозуміє, що в нас ніколи не було жодного наміру змінювати її зовнішність", - наголосили фотографи.

Як зазначає видання, раніше в інтерв'ю Румер Вілліс зізнавалася, що в підлітковому віці дуже собі не подобалася та навіть думала про пластичну операцію.

Нагадаємо, торік Румер стала зіркою танцювального шоу і розчулила до сліз свого татка Брюса.

Фото з Instagram Румер Вілліс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів