Озборни розлучаються через подружню зраду?

8 травня 2016, 10:45

Подейкують, у зірковій родині Озборнів днями стався грандіозний скандал. Шерон дізналася, що чоловік-рокер її зраджує. Темпераментна телеведуча вигнала 67-річного Оззі з дому, і це може означати крах їхнього багаторічного шлюбу.

Про це повідомляє "The Daily Mail" із посиланням на "The Sun".

Як розказало джерело, Шерон отримала доказ інтрижки Оззі з зірковим перукарем на ім'я Мішель П'ю. Причому жіночка молодша від музиканта на 22 роки.

"Шерон осатаніла та звинуватила Оззі в тому, що в нього роман. Вона сказала, що вже деякий час підозрювала, що щось відбувається, а тепер має доказ", - поділився інформатор.


Оззі і Шерон Озборни розлучаться через його подружню зраду?

"Оззі дуже сконфузився та зізнався, що вони з Мішель близькі. Схоже на те, що Шерон дізналася про їхні телефонні розмови та можливі зустрічі", - додав він.

Не секрет, що Оззі й раніше зраджував Шерон, із якою вони прожили разом понад 30 років. У березні в своєму ток-шоу Озборн згадала про те, як чоловік переспав із двома няньками власних дітей.

Щоправда, на думку Шерон, Оззі почасти виправдовувало те, що він тоді був нетверезий.

Як відомо, у 63-річної Шерон Озборн не лише гострий язик, а й важка рука. А як чоловік бодай іще раз торкнеться наркотиків, вона пообіцяла дати йому такого копняка, що її ногу з його заду доведеться витягати лікарям.

Фото з Instagram Оззі Озборна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів