У Прінса знайшовся син-злочинець?

10 травня 2016, 15:01

Знайшовся ще один претендент на спадок співака Прінса.

Репер, якого звати Карлін К. Вільямс, заявляє, що він – рідний син покійного артиста, та офіційно вимагає проведення тесту ДНК.

Пікантна деталь: наразі Вільямс сидить у в’язниці за перевезення зброї. Про це пише "The Daily Mail".

Письмову заяву під присягою зробила й мати чоловіка, Марша Хенсон. Із її слів, вона познайомилася з Прінсом у липні 1976-му році в одному з готелів Канзас-Сіті. Між ними відбувся сексуальний контакт, внаслідок якого вона завагітніла.


Як відомо, тіло артиста, чийого заповіту досі не знайшли, піддали кремації. Проте було збережено зразки його крові.

Карлін К. Вільямс стверджує, що він - син Прінса. Як гадаєте, є схожість?

Як повідомляє "Contact Music", 6-го травня суд дозволив передати їх до Центру досліджень ДНК в Огайо, саме на той випадок, коли виникне потреба в визначенні генетичної спорідненості зірки з імовірними спадкоємцями.

Нагадаємо, поки ж вважається, що в Прінса була лише одна дитина. Хлопчик, якого артист та його тодішня дружина Майте Гарсія назвали Бой Грегорі, народився в 1996-му з рідкісним генетичним розладом, синдромом Пфайффера і прожив лише тиждень.

Як пише "The Mirror", через кілька днів після смерті Боя Грегорі Прінс та його дружина взяли участь у передачі Опри Вінфрі, вдаючи, ніби їхній первісток живий. Вони навіть показали його ігрову кімнатку.

Як пояснила потім Майте, вони з Прінсом просто не могли одразу прийняти факту синової смерті. Наступна вагітність жінки закінчилася викиднем, і горе врешті зруйнувало цей шлюб.

Нагадаємо, Прінс раптово помер 21-го квітня у віці 57 років. Родичі зірки планують невдовзі організувати публічну церемонію прощання.

Фото з Facebook та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів