Орландо Блум зраджує Кеті Перрі?

11 травня 2016, 10:59

Британського актора Орландо Блума, котрий начебто зустрічається зі співачкою Кеті Перрі, несподівано заскочили в обіймах іншої.

7-го травня зірка "Піратів Карибського моря", котрий нещодавно побував на Донбасі, голубився з 23-річною артисткою Селеною Гомес в одному з нічних клубів Лас-Вегаса.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Що скаже Кеті Перрі? Орландо Блум голубиться з іншою

За словами очевидців, від початку Блум був у клубі на холостяцькій вечірці, проте коли в закладі з'явилася Гомес, то пересів за її столик. Вони стали обійматися.


Водночас джерело "TMZ" підкреслило, що до свого готельного номеру Селена піднялася сама. А співрозмовник видання "People" запевнив, що ці двоє – просто друзі.

Речники Блума, Гомес та Перрі поки що коментарів не дають, зате користувачі соцмереж жваво обговорюють цей імовірний любовний трикутник.

Орландо і Селена - просто друзі?

Найкращі реакції Інтернету зібрав сайт "US Magazine".

"Чуваче. Орландо. Охолонь, мужик. Їй 23", - застерігають 39-річного актора.

"Орландо Блум пішов від Кеті Перрі до Селени Гомес. Який трагічний перехід у нижчу категорію", - зазначають інтернет-користувачі.

Нагадаємо, Блуму і Гомес уже наодноразово закидали роман. А екс-бойфренда Селени, Джастіна Бібера, підозрювали в інтрижці з колишньою дружиною Орландо, Мірандою Керр. Актор і співак якось навіть улаштували публічну сутичку.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів