Я мов тварина в зоопарку: Бібер написав листа до своїх фанів

11 травня 2016, 15:43

Канадський співак Джастін Бібер віднині не має наміру позувати для селфі з жодним зі своїх фанатів, хай би як його про це не просили.

Чому, він пояснив у відкритому листі, котрого виклав у своєму Instagram.

"Якщо станеться так, що ви мене десь зустрінете, знайте, я ні з ким не фотографуватимусь, досить з мене фотографій. Дійшло до того, що люди навіть не кажуть мені "привіт", не визнають мене за людину, я почуваюся твариною в зоопарку, я хочу зберегти свою психіку", - поділився Джастін.

Джастін Бібер написав листа своїм шанувальникам

"Я розумію, що люди будуть розчаровані, але я нікому не винен ніяких фотографій. А люди, які кажуть "Але ж я купив твій альбом", зрозумійте, ви купили мій альбом і маєте те, за що заплатили – мій альбом! Там не написано дрібним шрифтом, що як побачите мене десь, то отримаєте ще й фото", - зазначив артист.


Як пояснив Бібер, він не бажає "бути рабом світу" та вимог публіки до себе. Він хоче насолоджуватися своїм життям, хай хтось вважатиме його "засранцем" за намагання встановити межі.

Співак каже, що почувається твариною в зоопарку

"Мені подобається те, що я можу робити людей щасливими, але якби ви дійсно були на моєму місці, ви зрозуміли б, як це втомлює (хник-хник, попустися, Джастіне). Я й надалі прийматиму рішення, котрі, як я відчуваю, відповідають моєму зростанню, і жодна людина не змусить мене погано через це почуватися", - додав співак.

Як відомо, нещодавно на Джастіна Бібера подали до суду за те, що він розтрощив телефон, на який його знімав незнайомець.

Фото з Instagram Джастіна Бібера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів