Бред Пітт урятував дівчинку. ВІДЕО

24 травня 2016, 11:38

Американський актор Бред Пітт став особистим героєм та рятівником для 11-річної іспанської дівчинки на імя Клавдія Марія Богауш Ернандес.

За допомогою охоронця кінозірка витяг малу з небезпечної пастки, коли натовп фанів притиснув її до огорожі.

Це сталося на Канарах, де Пітт наразі знімається в фільмі про Другу світову війну.

Як пише "Canarias 7", інцидент, що міг закінчитися трагедією, стався увечері 22-го травня. Як розповіла мати дівчинки, Марія Долорес, вони з дочкою гуляли та вирішили поспостерігати за знімальним процесом.


Коли на майданчику з'явився Бред Пітт, почався ажіотаж і штовханина, в натовпі Клавдію віднесло від мами та притисло до огорожі.

"Вона почала кликати мене на допомогу, і в цей момент Бред Пітт зрозумів, що дівчинку затисло, і він став намагатися витягти її, поки йому це не вдалося", - пригадала жінка.

На відео видно, як Пітт тримає дівчинку за руки, не даючи їй опинитися під ногами в натовпу, та намагається заспокоїти, а потім охоронець піднімає Клавдію та перетягує за огорожу.

Як зізналася сама Клавдія, у той момент вона відчула суміш "страху, переживань та ейфорії, бо опинилася поруч із Бредом Піттом". Зі слів шестикласниці, коли вона була в актора на руках, він запитав її, чи все з нею добре.

"Він повівся як кабальєро. Сеньйор з ніг до голови… Бред Пітт продемонстрував, що він – прекрасна людина", - додала мати Клавдії.

Як відомо, Бред Пітт – багатодітний татко. Клавдія – майже ровесниця його старшим донькам.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів