Екс-дружина Деппа стала на його захист, а в Хьорд знайшлася коханка?

29 травня 2016, 11:46

Поки актриса Амбер Хьорд продовжує наполягати про побиття "агресивним і пароноїдальним" Джонні Деппом, перша дружина актора узялася його захищати.

Лорі Еллісон, з якою зірка "Піратів Карибського моря" був у шлюбі з 1983-го по 1985-й роки, запевняє, що Джонні ні за що б не підняв на жінку руку й взагалі не здатен нікого образити - навіть тварин. Про це пише "TMZ".

Перша дружина Деппа розповіла друзям, що не вірить у звинувачення Амбер Хьорд. Бо під час їхнього шлюбу актор жодного разу навіть не кричав на неї.

Еллісон називає Джонні "м'якою людиною", який так сильно любив їхнього спільного песика-дворняжку, як не усі батьки здатні любити своїх дітей.

Водночас, Хьорд намагається переконати, що багаторічне захоплення алкоголем і наркотиками кардинально змінили Деппа. 30-річна акторка запевняє, що той став "ірраціональним і агресивним".

Шлюб Хьорд і Деппа закінчується галасом

Щоправда, в офіційних паперах Амбер не уточнила, які саме наркотики буцімто вживає її чоловік. Однак жінка вказала, що вже має свідка свого побиття - сусідку Ракель Пеннінгтон, пише "The Telegraph".

Проте, представники 52-річного актора вважають, що усі звинувачення Хьорд - сфабриковані для того, аби досягти "швидкого фінансового врегулювання" у розлученні.

У Деппа вказали на той факт, що наступного дня після нібито побиття Амбер публікувала у соцмережі життєрадісні фотографії з подружками. Та згодом актриса видалила знімок, на якому, до слова, волосся прикривало ліву щоку, на якій й мали б бути синці та садна.

"Побита" Амбер публікувала фото з подружками, а потім прибрала

Між іншим, у видання "The Sun" є нова версія ймовірної причини розлучення Деппа і Хьорд. За даними джерела з оточення подружжя, Джонні підозрював свою бісексуальну дружину в романі з моделлю Карою Делевінь.

"Дружба Амбер з Карою, яка ставала все тіснішою з плином часу, призвела до початку кінця її шлюбу з Джонні", - зауважив інформатор.

Подейкують, останнім часом Хьорд і Делевінь навіть не намагалися приховати той факт, що подобаються одна одній.

"Бісексуальність Хьорд завжди була цілком очевидною. Але Джонні лютував через те, як нескромно вона поводиться (з Карою). Одного разу він навіть кричав їй: "Ти робиш з мене дурня!" - розповіли в оточенні акторів.

Джерела повідомили, що Делевінь часто тусувалася в помешканні Деппа-Хьорд. І це неабияк дратувало Джонні, бо він не міг навіть відпочити в тиші. Актор просив своїх помічник попереджати про приїзд Кари, аби поїхати геть.

"Він не любив чимало друзів Амбер, але особливу неприязнь мав до Кари", - додав інформатор.

Нагадаємо, спершу Амбер Хьорд подала на розлучення з Джонні Деппом. А потім узагалі заявила, що він неодноразово бив її протягом їхнього 15-місячного шлюбу.

Зірці "Ромового щоденника" вдалося переконати суд видати охоронний ордер і заборонити Джонні наближатися до неї ближче ніж на 100 ярдів. Однак адвокати Деппа впевнені, що Хьорд просто намагається отримати від Деппа якомога більше грошей, тому й ллє бруд.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів