"На себе подивися!": фронтмена "Status Quo" сварять за зневагу до повних людей

31 травня 2016, 11:47

Британський рок-музикант Френсіс Россі розбурхав Інтернет своїм інтерв'ю, в якому заявив, що йому не подобаються повні люди.

66-річний лідер гурту "Status Quo" розповів про свою зустріч із "великою жінкою", що запам'яталася йому на все життя, а ще з закривавленим убивцею.

Про це Россі поговорив із "The Guardian".

Огрядну даму, з якою він поспілкувався на одному з музичних фестивалів, рокер назвав "найдивнішою людиною" з усіх, із ким він зустрічався за свою 50-річну кар'єру.


"Якось ми грали на фестивалі в Америці, і пригадую, як я сидів поруч із надзвичайно великою жінкою – і я не маю на увазі, що вона була висока, я маю на увазі, в усіх відношеннях", - поділився Россі.

"Це була найприємніша жінка з усіх, кого я колись зустрічав – певно, я просидів із нею три чи чотири години… Я досі бачу її обличчя. Я знав, що ніколи-ніколи більше її не побачу. Це було для мене дивно, бо я не люблю великих людей", - зізнався музикант.

Фронтмен "Status Quo" не любить товстунів

Ці слова рокера прикро вразили багатьох його шанувальників, котрі розкритикували Россі за те, що він судить про людей за зовнішністю. Дехто вважає що своєю заявою музикант фактично "відвернув від себе понад половину населення Великобританії". Про це пише "The Daily Mail".

"Йому справді треба думати перед тим, як говорити – як він може судити когось за його зовнішнім виглядом ще до того, як із ним поспілкується?", - обурюються в соцмережах.

"Погляди Френсіса Россі огидні – як ти можеш казати, що тоді не подобаються великі люди? Йому треба добряче подивитися на себе в дзеркало", - сваряться інтернет-користувачі.

А ще у своєму скандальному інтерв’ю Россі розповів про зустріч з убивцею, котра теж лишила в його пам'яті великий слід.

"Якось ми працювали на фестивалі в Скандинавії, і до нас підійшов закривавлений хлопець із довгим, кучерявим білявим волоссям. Він сказав: "Я убив мого друга", а організатори йому: "Так, зажди хвильку, друже, ми просто зараз маємо зайнятися гуртом". Я гадки не маю, що було далі з тим чуваком", - пригадав рокер.

Як нагадує видання, Френсіс Россі й раніше "запалював" у своїх інтерв’ю. Якось він назвав Елвіса Преслі "жирним муд*ком у дурнуватому костюмі".

Нагадаємо, за свої висловлювання вже неодноразово доводилося публічно вибачатися іншому гостроязикому рокеру, Джину Сіммонсу. Так нещодавно він спересердя назвав смерть Прінса "жалюгідним самогубством".

Фото з Twitter "Status Quo"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів