Рокер "Kiss" про смерть Прінса: Жалюгідне самогубство

11 травня 2016, 11:55

Засновник гурту "Kiss" Джин Сіммонс схиляється перед покійним співаком Прінсом як перед артистом, проте вважає його смерть "жалюгідною".

66-річний рокер упевнений, що Прінс сам себе убив алкоголем та наркотиками, отже, такий був його вибір. Тоді як смерть Девіда Боуї від раку – справжня трагедія.

Про це Сіммонс заявив у інтерв’ю "Newsweek Europe". Щоправда, згодом він перепросив за свої надто емоційні висловлювання.

"Боуї – це найбільша трагедія, бо це була справжня хвороба. А щодо всіх інших – вибір… Його (Прінса) наркотики його вбили. Ви що, гадаєте, він від застуди помер?", - зазначив музикант.


"Я вважаю, що Прінс був на голову, на руки і на ноги вищий за решту їх усіх. Гадаю, він запхав за пояс Джексона. Прінс був вище цього. Але ж наскільки жалюгідно те, що він себе убив. Не обманюйте себе, саме це він зробив. Повільно, запевняю вас… але саме це і є наркотики та алкоголь: повільна смерть", - пояснив Сіммонс.

Джин підкреслив, що особисто він жодного разу в житті не був п’яним або під наркотиками, якщо не рахувати знеболення у кріслі дантиста. Таким є його життєвий вибір, і музикантові по цимбалах, якщо хтось у це не вірить.

На думку Сіммонса, смерть зірки у молодому віці та в зеніті слави перетворює її на ікону. Проте він радше доживе до глибокої старості.

Джин Сіммонс вважає, що Прінс сам себе убив

"Колись у мене повипадає волосся та зуби, колись ви побачите жалюгідного 80-річного Джина Сіммонса із калоприймачем та в інвалідному візку – гарантую вам, це буде візок із шипами, і возитиме мене гаряча медсестричка – але тоді уява не поєднуватиме мене з молодим Елвісом чи Мерилін Монро. Коли ти вмираєш передчасно, це додає тобі ореол ікони", - поділився музикант.

"Але я такого не хочу – вибачайте. Я дійсно насолоджуюся тим, хто встаю кожного дня. Якщо це означає, що в кінці я стану жалюгідною версією того, ким я є, хай так буде. На моєму надгробку не буде написано: "Шкода, що я не здійснив, не зміг", - додав артист, котрий свого часу зізнався, що більшу частину свого життя був егоцентричним придурком.

Як відомо, під час розтину в організмі Прінса виявили сліди сильного знеболюючого. Серед імовірних причин раптової смерті зірки називають передозування опіатами.

Тим часом Джин Сіммонс уже встиг публічно перепросити за те, що сказав. Він спробував виправдатися в своєму Twitter.

"Я щойно дістав чортів від моєї сім'ї за мого довгого язика. Я перепрошую - маю довгу історію випадків, коли я страшенно сердився через те, що наркотики роблять із рідними та друзями залежних", - написав артист.

Він запевнив, що щиро вибачається за свої слова, але висказався й на адресу журналістів, котрі видирають його висловлювання з контексту та подають так, щоби вони виглядали якомога потворнішими.

Нагадаємо, кілька років тому Сіммонс публічно просив вибачення за те, що порадив людям із депресією, котрі погрожують самогубством, справді себе вбивати.

Фото з Instagram Джина Сiммонса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів