"Бойкотований" Депп виступив у Швеції, а Хьорд узялася його шантажувати?

31 травня 2016, 13:15

Американський актор Джонні Депп таки відіграв концерт у Швеції, попри заклики бойкотувати зірку.

Напередодні виступу артиста із гуртом "Hollywood Vampires" у соціальних мережах розгорнулася справжня кампанія під хештегом #ImWithAmber. Активісти закликали бойкотувати концерт Деппа, через нещодавні звинувачення Амбер Хьорд у побитті.

Та попри це, Джонні із колегами таки вийшли на сцену перед багатотисячним натовпом і відіграли свої пісні, пише "The Mirror".

Пізніше прес-секретар парку розваг, де відбувся концерт, заявив: "Ми, звичайно, виступаємо проти будь-якого виду насильства, але також не менш важливо, що ми не можемо судити когось заздалегідь".


"Кожна людина, в тому числі Джонні Депп, має право вважатися невинним до тих пір, поки його провина не буде доведена", - додав він у коментарі виданню "People".

Між Депп і Хьорд пробігла чорна кішка

Тим часом, кажуть, адвокати Деппа готують зустрічний позов до Хьорд. Юристи 52-річного актора буцімто заявлятимуть, що 30-річна актриса шантажує їхнього клієнта.

Так як стверджує "E! Online", представник Амбер уже поспішив повідомити, що "звинувачення проти пані Хьорд є абсолютно і однозначно хибними".

Мовляв, твердження про те, що вона шантажує Джонні - не мають жодної підстави.

За новою інформацією "The Daily Mail", ймовірно, проти Деппа не будуть висунуті офіційні звинувачення.

І хоча, поки що, не факт, що актор не постане перед судом за буцімто побиття Хьорд, він вже наче розслабився. Принаймні, днями Джонні гульнув в готелі Стокгольма із друзями. З чуток, так "Джек Горобець" святкував уникнення звинувачень від Амбер.

Нагадаємо, останній тиждень навколо актора Джонні Деппа розгортається справжній скандал. Спершу його дружина Амбер Хьорд подала позов на розлучення, а згодом заявила, що актор її побив. І то буцімто не вперше - зірка "Ромового щоденника" запевняє, що за 15 місяців шлюбу Джонні неодноразово піднімав на неї руку.

У Деппа вважають, що усі звинувачення Хьорд - ніщо інше, як спосіб здерти гроші з поки що чоловіка.

До слова, на захист Джонні вже встали його перша дружина Лорі Еллісон, колишня цивільна дружина Ванесса Параді та донька Лілі-Роуз.

А от у Хьорд буцімто знайшлися екс-дружина лесбійка. А на додачу журналісти розкопали свідчення про буцімто більше ніж дружбу Амбер із моделлю Карою Делевінь.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів