Хьорд судиться із захисником Деппа

5 червня 2016, 11:17

Американська актриса Амбер Хьорд узялася й за друзів свого поки що ще чоловіка Джонні Деппа. Зірка "Ромового щоденника" подала в суд на коміка Дага Стенхоупа, який активно захищає Джонні.

Приводом для позову стала стаття Стенхоупа, в якій то стверджу, що Хьорд шантажує Деппа. Про це повідомляє "US Weekly".

Амбер заявляє, що це наклеп. У позові актриси йдеться, що твердження друга Деппа "придумані спеціально для того, щоб відвернути увагу публіки від справжніх фактів, через які і зруйнувався шлюб акторів".

Хьорд подала черговий позов

Тож тепер Хьорд хоче отримати за позовом максимально можливу суму, яку планує передати в фонд допомоги жертвам домашнього насильства.


Та поки Амбер намагається довести усім, що вона жертва, Депп продовжує з'являтися на публіці.

У суботу, 4-го червня, Джонні разом з друзяками - Елісом Купером і Джо Перрі, відвідали "Замок Дракули" в румунському місті Бран, пише "US Weekly".

Трійця позувала для фотографій на тлі історичної будівлі. А вночі компанія розважилася у нічних закладах міста.

The Vampires at Bran Castle Photo by: John Bionelli #HollywoodVampires #AliceCooper #JoePerry #JohnnyDepp #Dracula #BranCastle

Фото опубликовано Hollywood Vampires (@hollywoodvampires) Июн 4 2016 в 10:29 PDT

Нагадаємо, нещодавно Амбер Хьорд подала на розлучення з Деппом, а потім заявила, що той неодноразово піднімав на неї руку.

Актриса домоглася, аби суд заборонив Джонні наближатися до неї. Решта ж її вимог – про аліменти в розмірі 50 тисяч доларів на місяць, проживання в будинку та користування авто – поки лишилися не задоволеними.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів