Параді боїться, що Депп спивається?

3 червня 2016, 15:41

Однією з перших, хто публічно підтримав актора Джонні Деппа після скандалу зі звинуваченнями у побитті дружини, стала його колишня, співачка Ванесса Параді.

Вона дуже переживає за свого екса та, подейкують, має серйозні побоювання, що він може спитися.

Про це пише "The Hollywood Life".

"Ванесса страшенно непокоїться за Джонні та переконує його, щоби він оточив себе людьми, які будуть йому підтримкою. Вона знає, що й їхні діти дуже занепокоєні, і їй страшенно не хотілось би побачити, як щось станеться з батьком її дітей", - зазначив інформатор.


"Вона хоче, щоби він усвідомив, наскільки дітям потрібно, щоби їхній тато був у хороших руках, щоби про нього піклувалися", - додало джерело.

Ванесса Параді досі турбується про Деппа

Одначе зараз, коли історія з шокуючими звинуваченнями Амбер Хьорд набуває обертів, Депп перебуває на на гастролях із "Hollywood Vampires" – із хмільними вечірками та розвагами після концертів. Параді побоюється, що її колишнього оточують люди, котрі лише підживлюють його схильність зазирати в пляшку.

Нагадаємо, в тому, що Джонні не здатний підняти руку на жінку, впевнена і перша дружина актора Лорі Еллісон.

А от видання "People" вирішило пригадати деякі подробиці стосунків Деппа зі ще однією особливою жінкою в його житті – Кейт Мосс.

Пристрасна парочка не лише голубилася, а й гучно сварилася на публіці. А в 1994-му році Деппа заарештували за злочинне пошкодження майна, тобто розтрощений готельний номер. О пів на шосту ранку поліція виявила в ньому Джонні "у стані ймовірної інтоксикації" та, на щастя, неушкоджену Кейт.

Коли Джонні був із Кейт Мосс, він проявляв вибуховий темперамент

Як зізналася у інтерв’ю 2012-го року Мосс, коли вони розійшлися, вона роками тужила і плакала за Деппом. Супермодель сказала, що він був людиною, котра дбала про неї, і котрій вона довіряла.

Нагадаємо, Амбер Хьорд звинувачує Джонні Деппа в тім, що він неодноразово піднімав на неї руку. Як доказ вона наводить фото своїх тілесних ушкоджень.

До слова, асистент актора Стівен Дейтерс заявив, що буцімто його листування з Хьорд, де говориться про побиття – фальшивка.

Він запевнив "TMZ", що йому не відомо ні про які прояви насильства з боку Деппа по відношенню до дружини чи когось іншого. Дейтерс готовий дати свідчення під присягою.

Нагадаємо, суд заборонив Джонні Деппу наближатися до Амбер Хьорд. Решта ж її вимог – про аліменти в розмірі 50 тисяч доларів на місяць, проживання в будинку та користування авто – поки лишилися не задоволеними.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів