Іванка Трамп випустить книжку про жіночу працю

7 червня 2016, 16:55

Американська бізнесвумен та дочка кандидата в президенти США Іванка Трамп засіла за написання книги про сучасних жінок, які працюють.

Її творіння вже має назву: "Жінки, що працюють: Переписуючи правила успіху". Вийде книга навесні 2017-го.

Про це повідомляє "New York Post" із посиланням на "Associated Press".

Донька Трампа випустить книгу

Як повідомило видавництво, з котрим співпрацює Іванка, мета її книги – допомогти жінкам "створити життя, яким вони хочуть жити".


"Сьогоднішнє покоління жінок, які працюють, є першим, що здатне відкрито прийняти той факт, що наші життя – багатовимірні. Ми глибоко зацікавлені нашими кар’єрами, але не лише вони визначають, хто ми є", - говориться у зверненні Трамп.

"Для нас річ у тім, щоби працювати розумніше, а не тяжче, інтегрувати наші пристрасті та пріоритети у наші професійні цілі, щоби вибудувати таке життя, яке нам подобається", - анонсує письмениця.

Іванка з меншим сином Теодором

34-річна Трамп планує також випустити власну лінію одягу.

До слова, Іванка палко підтримує свого тата під час передвиборчої кампанії. Зокрема Дональдова дочка запевнила, що, як роботодавець, він цілком шанобливо ставиться до жінок.

Як відомо, це буде друга книга Іванки Трамп. Першу вона випустила в 2009-му, і вона звалася "Карта Трамп: Розіграти, щоби виграти у роботі та житті".

Нагадаємо, у березні Іванка стала мамою втретє. У неї народився хлопчик Теодор. Малюк – восьмий онук Дональда Трампа.

Наймолодший Трамп

Фото з Instagram Іванки Трамп

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів