Амбер Хьорд заарештовували за побиття подруги - ЗМІ

7 червня 2016, 16:04

Поки актриса Амбер Хьорд намагається переконати усіх, що Джонні Депп неодноразово її бив, журналісти розкопали скандальні факти з її минулого.

Кажуть, зірка "Ромового щоденника" й сама вчиняла насильство по відношенню до своєї колишньої коханки Тасі Ван Рі.

Шокуючу новину про те, що Хьорд заарештовували за побиття подруги, повідомило видання "TMZ".

Це буцімто сталося ще 14-го вересня 2009-го року в міжнародному аеропорту Сіетл-Такома. Детальну інформацію про арешт Амбер журналістам розповіло джерело з правоохоронних органів.


Подейкують, Хьорд нібито схопила і вдарила Тасю по руці. Коханка актриси не на жарт образилася й викликала поліцію, заявивши про насильство. Амбер тоді заарештували і виписали попередження.

Хьорд і собі не проти підняти руку на кохану людину?

Наступного дня актриса з'явилася в суді. Але, згідно з отриманими "TMZ" аудіозаписами, прокурор відмовився дати хід справі, бо обидві жінки були жительками Каліфорнії, а не Вашингтону, де й стався інцидент.

Однак тоді Хьорд попередили, що прокуратура може переглянути справу ще протягом найближчих двох років.

Адвокати Амбер не прокоментували скандальну інформацію про її минуле.

Нагадаємо, наразі Хьорд і Депп з'ясовують стосунки й мають намір розлучитися. Та завдяки заяві актриси про побиття з боку Джонні, розставання зірок аж ніяк не буде мирним.

До слова, на захист Деппа вже поспішили стати його колишні жінки, донька і друзі. А щодо Хьорд з'ясувалася пікантна деталь: шлюб із Джонні для неї не перший - вона вже буцімто мала офіційний лесбійський союз із тою ж таки Тасею Ван Рі.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів