Принц Гаррі запав на співачку? ФОТО

8 червня 2016, 17:20

Подейкують, у небайдужого до білявок британського принца Гаррі з'явилася нова симпатія. Молодик таємно залицяється до співачки Еллі Голдінг.

А під час нещодавнього благодійного спортивного заходу парочку буцімто спіймали за поцілунком. Щоправда, фотографувати учасників свята було заборонено, пише "The Sun".

"Вони були частиною великої групи, де був і Том Харді, але Гаррі та Еллі весь вечір не зводили очей одне з одного – вони багато часу просиділи удвох, укрившись ковдрами", - повідомило джерело.

"Їх бачили, як вони поцілувалися перед тим, як Гаррі пішов, бо наступного дня він грав у поло. Еллі пішла через 5 хвилин", - додав інформатор.


У принца Гаррі накльовується роман зі співачкою?

Як пише видання, 31-річний принц і 29-річна Голдінг познайомилися на "Invictus Games" два роки тому і потоваришували. Еллі співала на весіллі в Вільяма з Кейт, із якими теж приятелює, а ще на святі на честь 30-річчя Гаррі. А в останні кілька тижнів між ними буцімто зав’язався флірт та смс-листування.

Зі слів джерела, Гаррі не від друзів приховує, що йому дуже подобається Еллі. От лише навряд чи королівська сім'я погодиться прийняти поп-зірку в якості офіційної гьорлфренд принца.

Нагадаємо, в різні роки принцу Гаррі приписували романи зі співачкою Моллі Кінг, кількома актрисами, а ще моделлю спідньої білизни, а нещодавно – з принцесою грецькою і датською.

Прінтскрін з сайту "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів