Роналду став найдорожчим спортсменом у світі

9 червня 2016, 13:15

Португальський футболіст Кріштіану Роналду очолив рейтинг найдорожчих спортсменів світу за версією журналу "Forbes".

31-річний серцеїд за останні 12 місяців заробив 88 мільйонів доларів. До цієї суми увійшла його платня , бонуси та прибутки від рекламних угод.

Про це пише сайт "Forbes".

Роналду за рік став багатший на 88 мільйонів доларів

Кріштіану вже має власні лінії одягу, взуття, білизни. Наразі будується ще й мережа готелів Роналду. Він співпрацює з такими брендами як "Nike", "Herbalife" та "Pokerstars", і плідності цієї співпраці сприяє те, що футболіст є активним користувачем соцмереж.


У Facebook, Instagram і Twitter він має понад 215 мільйонів фолловерів і протягом останнього року написав 255 постів із рекламою того чи іншого продукту.

Другу сходинку в списку найбільш високооплачуваних спортсменів посів Ліонель Мессі з річним результатом у 81,4 мільйона доларів. До слова, футболіст є одним із фігурантів "панамського" скандалу.

Ліонель Мессі на другому місці серед найдорожчих

Третім у рейтингу є баскетболіст Леброн Джеймс, що заробив 77,2 мільйона – більше, ніж будь-хто серед представників цього виду спорту.

До Топ-5 увійшли тенісист Роже Федерер (67,8 мільйона) та баскетболіст Кевін Дюрант (56,2 мільйона).

Нагадаємо, Кріштіану Роналду знає, на що витрачати грошенята. У зірки є розкішний маєток із власним футбольним полем та купа дівчат.

Фото з Instagram Роналду і Мессі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів