"Queen", Lady Gaga і Рікі Мартін вшанували загиблих в Орландо

13 червня 2016, 19:21

Співачка Адель, гурт "Queen", письменниця Джоан Роулінг, співаки Рікі Мартін, Елтон Джон та Lady Gaga, багато інших відомих людей вшанували тих, став жертвою масового вбивства у гей-клубі в Орландо 12-го травня.

Адель присвятила свій концерт в Антверпені загиблим та не стримала сліз, коли говорила про них зі сцени.

Про це пише "The Mirror".

"ЛГБТ-спільнота… вони для мене з ранньої молодості наче споріднені душі", - зізналася Адель.


На музичному фестивалі на острові Вайт гурт "Queen" та Адам Ламберт, котрий є відкритим геєм, виконали на честь тих, хто загинув від куль терориста, пісню "Who Wants To Live Forever".

"Це болісні та сумні часи для багатьох людей. Я сподіваюся, що світ замислиться про те, що ми можемо зробити для того, щоби змінити це насильство", - написала у Twitter Lady Gaga.

13-го червня зірка взяла участь у влаштованому в Лос-Анджелесі на знак солідірності з родинами жертв бдінні. Співачка не ховала своїх сліз.

Lady Gaga закликала людей єднатися, щоби покласти край насильству та ненависті

"Я – гей, і я не боюся. Любов перемагає все", - заявив у своєму мікроблозі Рікі Мартін.

Реаліті-зірка Кім Кардашян зізналася, що їй бракує слів, щоби висловити, що вона відчуває. Вона додала, що її думки та молитви зараз із тими, кого зачепила ця біда, пише "USA Today".

"Уся ця риторика, що сіє ворожнечу, має бути припинена. Вона лише сіє насильство та ненависть. Наш світ має об'єднатися. Єдність, любов і толерантність - це єдиний шлях уперед", - зазначив у своєму Instagram Елтон Джон, також поділившись висловом Мартіна Лютера Кінга про те, що лише світло здатне розсіяти морок, і лише любов - ненависть.

Письменниця Джоан Роулінг написала, що однією з жертв терориста став 22-річний співробітник тематичного парку Гаррі Поттера.

"Я не можу перестати плакати", - зізналася вона.

Нагадаємо, про загиблих говорили й на церемонії вручення театральної премії "Тоні".

Як відомо, у ніч на 12-те червня терорист Омар Матін відкрив вогонь у гей-клубі "Pulse". 50 людей загинули від куль, понад півсотні поранено.

Відео з YouTube, прінтскрін з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів