Депп став вивозити речі, Хьорд пожалілася поліції

14 червня 2016, 11:40

Американська актриса Амбер Хьорд 13-го червня викликала поліцію до їхнього з Джонні Деппом лос-анджелеського будинку.

Вона звинуватила екса в порушенні умов судового ордеру, який забороняє йому до неї наближатися. Таким чином Хьорд відреагувала на те, що працівники Деппа почали вивозити з їхньої оселі речі.

Про це повідомляє "TMZ".

Як зазначає видання, судовий ордер, котрий отримала Амбер для захисту від імовірної агресії з боку Джонні, включає в себе й дозвіл на вивезення чоловіком його особистих речей. Сам Депп нині перебуває на своєму приватному острові, тож до справи взялася його команда.


Журналістам вдалося сфотографувати вміст вантажівок коло дому акторів. У них виднілися стійки з чоловічим одягом та меблі.

Черговий раунд: Хьорд подзвонила в поліцію, коли стали вивозити речі Деппа

Тим часом юрист Хьорд офіційно відкликав звернення актриси щодо призначення їй тимчасових подружніх аліментів. Мовляв, позивачка вважає, що сторона Деппа використовує цю тему для маніпуляцій проти неї у медіа та для того, "щоби відволікти публіку від серйознішої проблеми домашнього насильства".

Отже, на судовому засіданні 17-го червня, темою якого буде доцільність видання постійного охоронного ордеру для Хьорд, фінансове питання не розглядатиметься. Проте акторка має право подати на аліменти пізніше й окремо.

Джерела не думають, що Джонні Депп особисто з'явиться на засіданні. Актор побоюється, що, даючи свідчення, скаже щось, що йому нашкодить.

Нагадаємо, від самого початку Амбер Хьорд просила суд захистити її та її песика від Джонні Деппа, а ще хотіла аліментів у розмірі 50 тисяч доларів на місяць, одноосібного права користування автом та проживання у будинку. Проте суд обмежився тим, що задовольнив лише перший пункт із її вимог, давши тимчасовий ордер.

Джонні Депп погоджувався платити поки що законній дружині по 50 тисяч доларів упродовж наступних восьми місяців, але натомість хотів, щоби і їй офіційно заборонили до нього наближатися. Хьорд на цю умову не пристала.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів