Хьорд відмовилася від грошей та угоди з Деппом?

11 червня 2016, 11:56

Подейкують, американська актриса Амбер Хьорд відмовилася від пропозиції свого чоловіка Джонні Деппа платити їй аліменти в розмірі 50 тисяч доларів упродовж наступних 8 місяців.

Білявку не влаштувала одна-єдина умова: Депп наполягав на тім, щоби судовий ордер, що забороняє будь-які особисті контакти між ними, поширювався на обох.

Як повідомили "TMZ" джерела, наближені до Амбер, оскільки вона не вважає себе винною у насильстві по відношенню до чоловіка, то й не хоче, щоби її ім'я фігурувало в такому ордері.

Зі слів інформаторів, Деппові гроші для Хьорд – "найнижчий пріоритет" у цій війні. 17-го червня має відбутися судове засідання, на якому актриса сподівається отримати постійний охоронний ордер.


Вона впевнена в тім, що потребує захисту сама, а також представляє всіх жертв домашнього насильства, особливо тих, чий кривдник – багатий та відомий.

Хьорд відмовилася домовлятися з Деппом?

Нагадаємо, сума в 50 тисяч доларів на місяць, а ще одноосібне право користуватися домом та автом – саме те, чого від початку просила в суді Амбер Хьорд. Вони з Деппом не укладали шлюбного контракту, отже, при розлученні акторка має право претендувати на половину заробітків чоловіка за той період, поки вони були подружжям.

Як пише "The Daily Mail", по завершенні європейського туру Джонні днями відлетів на свій приватний острів.

Цікаво, що слухання по справі Хьорд і Деппа могло відбутися й раніше, ніж 17-го червня. Одначе Амбер та її свідок, подруга зірки, Рейчел Пеннінгтон заявили, що поки не можуть дати свідчень під присягою – бо дуже зайняті вечіркою на честь заручин останньої, а потім Хьорд має летіти до Лондона на примірку костюмів для нового фільму.

На думку адвоката Деппа, Лори Вассер, позивачка тягне час навмисно. Чим більше часу пройде до слухання, тим більше ім'я Джонні "тріпатимуть" у ЗМІ, і тим більше постраждає його репутація.

Як відомо, відколи Амбер Хьорд публічно заявила, що чоловік її бив, ця заплутана історія обростає все новими й новими подробицями. Люди, котрі особисто знають пару, поділилися на два табори.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів