Свіфт заскочили за поцілунками з Хіддлстоном. ФОТО

16 червня 2016, 12:03

Американська співачка Тейлор Свіфт не довго була самотньою. За кілька тижнів після припинення стосунків з діджеєм Келвіном Харрісом зірка, кажуть, закрутила роман з актором Томом Хіддлстоном.

Фотографії 26-річної білявки в обіймах можливого нового Джеймса Бонда оприлюднило видання "The Sun".

Папарацці заскочили Тейлор і Тома на пляжі в Род-Айленд. Парочка насолоджувалася видом на Атлантичний океан, цілувалася та робила селфі.

Свіфт уже в обіймах іншого

"Вони занурилися одне в одного - обнімалися і цілувалися - не дивлячись на те, що 20 осіб проходили повз них пляжем. Вони виглядали наче пара шалено закоханих, яких нічого в цьому світі не хвилює", - розповів очевидець.


Як зазначає видання, вперше Світ і Хіддлстон побачили разом на вечірці "Met Gala" 4-го травня цього року. Співачка й актор тоді сиділи за одним столиком. А під ранок їх бачили в танці.

Чи це просто збіг, чи ні, але після вечора з Томом Тейлор чомусь припинила 15-місячні стосунки з найбагатшим діджеєм світу. Подейкують, артистка пішла від коханого, бо той був не готовий до шлюбу та дітей.

Кажуть, наразі Кельвін Харріс лютує від того, як швидко Свіфт знайшла йому заміну, пише "The Telegraph".

Ображений діджей розфоловив колишню кохану в Twitter та видалив повідомлення, які стосувалися Тейлор.

Між тим, новий роман Свіфт же перевторили на мем.

Нагадаємо, нещодавно з’явилися чутки, що Том Хіддлстон стане новим агентом 007, адже Деніел Крейг відмовився далі грати Джеймса Бонда.

Прінсткрін "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів