Чарлі Шина звинуватили у нападі

16 червня 2016, 13:29

Поки актор Чарлі Шин запевняє, що змінився, його знову тягнуть до суду. Цього разу проти ВІЛ-позитивної зірки виступив його колишній лікар.

Доктор Самір Чарчуа, який раніше заявив, що лікував Шина від ВІЛ-інфекції та буцімто підштовхнув його офіційної заявити про хворобу, тепер стверджує, що його побили і пограбували невідомі люди в масках. Медик вважає, що нацькував їх на нього сам Чарлі Шин.

Лікаря побили в Мексиці, пише "Radar Online".

За словами Чарчуа, він забув свій телефон в одній з забігайлівок, але коли повернувся, виявив апарат в руках двох кремезних чоловіків.


"Я просив їх віддати мені мій телефон, але відчув удар в спину. Я впав обличчям вниз і відчував, як мене б'ють ногами. Після вони забрали мої гроші і втекли, перед цим сказавши мені, що вони збираються заразити мене кров'ю зі СНІДом", - запевнив він.

Чарлі Шину не звикати до позовів проти себе

"Через кілька хвилин вони почали бити мене сильніше, і тут один іншому сказав: "Не бий його так сильно. Якщо ти вб'єш його - нам не заплатять ", - додав лікар.

До того ж нападники залишили чоловікові записку наступного змісту: "Ми не бандити, ми просто хочемо справедливості і боремося з шарлатанами. Ми не фанати Чарлі Шина, але ти майже вбив його, і якщо закон не дозволяє нам покарати тебе так, як ти того заслуговуєш, ми самі знайдемо спосіб зробити це".

Медик упевнений, що головорізів на нього нацькував саме Шин. І тепер чолов’яга хоче компенсації.

До слова, саме Чарчу свого час підштовхнув актора відмовитися від лікування ВІЛ перевіреними методами та запропонував йому альтернативну медицину. Але згодом зірка "Двох з половиною чоловіків" пішов від "диво-лікаря".

Нагадаємо, наразі Чарлі Шин готується випустити презервативи й узявся пропагувати безпечний секс.

Фото Instagram


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів