У мережі з'явилося відео обшуку в домі Майкла Джексона

22 червня 2016, 17:21

У Інтернет виклали відео обшуку, проведеного в листопаді 2003-го року на ранчо співака Майкла Джексона співробітниками Управління шерифа та окружного прокурора округу Санта-Барбара.

Саме тоді начебто і було знайдено шокуючі фото та відеоматеріали.

Тим часом управителі спадку Джексона в офіційній заяві назвали все це фальшивкою, котру хтось спеціально вирішив вкинути в інформаційний простір якраз на роковини смерті співака.

Про це пише "The Sun".


Відео з обшуку в домі Джексона опинилося в мережі

На відео, фрагменти якого є на YouTube, видно, як оглядають колекцію ляльок Майкла, манекенів, сувенірів, зокрема дитяче фото актора Маколея Калкіна з автографом. Також начебто було виявлено потайну, замкнену на три замки шафу у спальні, де буцімто й зберігалися знімки оголених дітей.

"У цю суботу буде сім років, як світ втратив чудового артиста та гуманітарного діяча, який віддано допомагав нужденним дітям по всіх куточках світу. Шанувальники Майкла Джексона, зокрема управителі його спадку воліють згадувати дивовижні дари, які лишив по собі Майкл, замість того, щоби ще раз споглядати, як його добре ім'я втоптується в багнюку таблоїдним сміттям", - оголосили представники "Jackson Estate".

В артиста була колекція ляльок та манекенів

"Ті, хто продовжує безсоромно експлуатувати Майкла у банерах, що обіцяють сенсацію, ігнорують той факт, що в 2005-му році він був виправданий журі присяжних по кожному з 14 непристойних обвинувачень, висунутих проти нього в ході невдалого полювання на відьом", - говориться в заяві.

Тим часом представники Управління шерифа підкреслили, що не передавали жодних документів, фото- чи відеоматеріалів щодо результатів обшуку в "Неверленді" засобам масової інформації. Скандальні матеріали, оприлюднені днями, почасти дійсно є копіями тих, що були зроблені їхніми співробітниками. Але частина контенту – ні, і джерело її невідоме.

Нагадаємо, на ранчо Джексона буцімто виявили гей-порно, фотографії оголених хлопчиків, зокрема вінтажні, записи знущань над тваринами та садо-мазо розваг.

Скріншоти з відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів