У будинку Джексона знайшли колекцію дитячого порно - ЗМІ

21 червня 2016, 14:19

На ранчо покійного співака Майкла Джексона виявили значну колекцію дитячої порнографії.

Про цю скандальну знахідку повідомляють видання "The Daily Mail" та "Radar Online".

Чисельні фото голих хлопчиків-підлітків були знайдені у помешканні поп-короля ще у 2003-му році під час обушку. Про це свідчить опис майна ранчо "Neverland" поліцією. Тоді Майкла саме перевіряли після звинувачення у розбещенні неповнолітніх.

Окрім фото та відео з дітьми, у співака виявили порнографічні матеріали з дорослими чоловіками. Здебільшого, все це Майкл тримав у ванній кімнаті і спальні.


Була й незвичні знахідки - як то картини голих підлітків кінця 1800-х років, чи відео з жертвопринесення тварин та відео сексуальних збочень.

У Джексона знайшлася колекція порнографії

За свідченнями джерела з прокуратури, на фото й відеоматеріалах було ідентифіковано щонайменше п'ятеро хлопчиків, які пізніше заявили про сексуальне насилля з боку співака.

Обшук на ранчо Майкла Джесона відбувся у листопаді 2003-го року, коли сам співак перебував у Лас-Вегасі. Після повернення зірка постав перед судом.

Як відомо, у 2005-му році Джексона, якого звинувачували у розбещенні неповнолітніх, остаточно виправдали.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер у 2009-му році. Винним у його смерті визнали лікаря Конрада Мюррея, який ввів артистові надто велику дозу снодійного.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів