Знайшлася передсмертна записка Прінса?

23 червня 2016, 16:19

Через два місяці після раптової смерті співака Прінса з'явилися чутки про буцімто знайдену його передсмертну записку.

Про те, що артист міг накласти на себе руки й натякнув про це в останньому посланні, повідомляє "Ace Showbiz" з посиланням на "In Touch" та одного зі співробітників зірки.

Джерела кажуть, що Прінс навмисне прийняв велику кількість опіатів, бо не міг жити із сильним болем у суглобах.

"Потрібно щось, зробити, щоб зупинити біль. Навіть якщо це означає кінець усьому. Час йти. Та я не маю на увазі йти найближчим часом. Я не хотів би піти зараз. Любов, любов, любов", - цитують ЗМІ нібито записку покійної зірки.


Це послання буцімто було знайдене серед паперів Прінса. Що ж до того, чому про записку стало відомо лише зараз, то це пояснюють тим, що співробітники співака гадали, що той би не хотів, аби про це взагалі довідалися.

Прінсу приписують передсмертну записку

"Він хотів, щоб його запам'ятали нехай і не найбільшою поп-зіркою всіх часів, то хоча б однією з найкращих, хто поширював любов і радість через свою музику. Але не тим, хто наклав на себе руки", - зауважив так званий близький друг артиста.

Як відомо, Прінс протягом останніх років страждав від болю у коліні та тазостегновому суглобі.

"Він знав, що зрештою введе собі смертельну дозу опіатів", - сказав інформатор, додавши, що співак "був хворий і втомився жити" та уже давно розмірковував про самогубство.

Щоправда, інші джерела з оточення Прінса запевняють, що це дурня і він аж ніяк не міг накласти на себе руки.

До слова, після смерті співака, як вже стало традиційно у цих випадках, з'явився його "давно втрачений син". Таки собі Карлін В.Вільямс, який заявив про батьківсвто Прінса, звісно ж, мав намір претендувати на його багатомільйонний спадок.

Та як пише "TMZ" з посиланням на джерела, результати ДНК-тексту довели, що хлопець - не син покійної поп-зірки.

Нагадаємо, тіло Прінса виявили 21-го квітня цього року. За результати експертизи до смерті призвело передозування сильним опіоїдом.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів