Кардашян, посунься! Блогерка має 178-сантиметровий обхват сідниць. ФОТО

23 червня 2016, 17:00

Американська блогерка Рейлінн має всі шанси скинути реаліті-зірку Кім Кардашян із п’єдесталу власниці найвидатнішої дупи. Її п’ята точка помітно більша.

Обхват сідниць Рейлін – 178 сантиметрів.

Про це пише "The Daily Mail".

Американська блогерка має 178-сантиметрову попу

Своїми селфі жіночка радує тисячі підписників свого Instagram. Для скептиків, котрі стверджують, що вона примножує своє природне багатство за допомогою фотошопу, постить і відео.

Рейлінн пропагує позитивне ставлення до тіла. Торік вона запостила селфі через тиждень після народження дитини, показавши невеличкий животик, що лишився, та трохи розтяжок.

Рейлінн пропагує позитивне ставлення до людського тіла

Нестандартна фігура допомагає жінці заробляти гроші. Фани, що бажають бачити більше її фотографій та роликів, можуть оформити підписку за 11,99 доларів на місяць.

Рейлінн підкреслює, що в жодному разі не планує робити кар’єру порнозірки, адже в неї є донька, і вона не повинна "бачити матусину вагіну в Інтернеті". Її цікавить модельний бізнес, рекламна галузь та спорт, адже блогерка хотіла б зробити свої сідниці пружнішими.

Поціновувачі пишних форм можуть оформити підписку за гроші

"Ненависть зачіпає лише тих, хто дозволяє їй себе зачіпати", - впевнена Рейлінн.

Вона не боїться кепкувати сама з себе, зокрема називає "жирнозадою білою дівчиною" та відпускає жарти на тему, чому під нею не видно стільця тощо.

Жіночка бачить себе моделлю, зіркою реклами чи фітнесу

Водночас є припущення, що незвичні форми Рейлінн – це результат лімфедеми, набряку м'яких тканин, що виникає при порушеннях відтоку лімфи. Проте блогерка такої гіпотези не підтверджує.

🍑🍑🍑

Відео, опубліковане користувачем Raylynn (@love.randalin) Бер 3, 2016 о 11:54 PST

Нагадаємо, ще одна відома та скандальна блогерка, модель плюс-сайз Тесс Холлідей на початку червня стала мамою вдруге.

Фото та відео з Instagram

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали