Свіфт і Хіддлстон скріпили свої стосунки татуюваннями? ФОТО

4 липня 2016, 11:27

Схоже, роман співачки Тейлор Свіфт і актора Тома Хіддлстона розвивається з блискавичною швидкістю.

Вони вже представили одне одного своїм батькам, а ще, подейкують, зробили романтичні татуювання про свої почуття.

Про це пишуть "Hollywood Life" та "Vanity Fair".

На користь того, що стосунки Тейлор і Тома справді серйозні, свідчить той факт, що зірки не полінувалися подолати чималу відстань, щоби познайомитися з батьками одне одного. Спершу пара побувала в Нешвіллі, де Хіддлстон поспілкувався з мамою й татом Свіфт, а потім голуб’ята полетіли до Англії, щоби провести день із Томовою мамою і старшою сестрою.


Модний журнал відзначає цікавий факт: із ким би не зустрічалася Тейлор, на її манері вдягатися позначаються смаки її бойфренда.

Свіфт і Хіддлстон уже й татуювання на честь одне одного зробили?

Так коли вона була зі співаком Гаррі Стайлсом, то полюбляла джинси-скінні. За часів актора Джейка Джилленхола – шалики та об'ємні куртки. А тепер, коли Свіфт зустрічається з Хіддлстоном – це светри та чобітки в дусі Кейт Міддлтон.

Що ж до Тома, то днями, коли актор зі своєю новою дівчиною відпочивав із друзями на пляжі, на ньому була футболка з написом "Я (малюнок серденька) Т.С.". Більше того, на його правому біцепсі та на руці Свіфт угледіли такі самі червоні серденька і літеру "Т".

Поки незрозуміло, чи зірки заради приколу просто намалювали це на собі маркерами, або ж уже наважилися на однакові тату.

Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що Свіфт більше не зустрічається з діджеєм Келвіном Харрісом. А за кілька тижнів ЗМІ облетіла новина про її роман із зіркою "Нічного адміністратора".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів