Міла Куніс знялася без макіяжу й розказала про свій правдивий шлюб

7 липня 2016, 13:45

Американська актриса Міла Куніс з'явилася на обкладинці журналу "Glamour" без крихти макіяжу.

У інтерв’ю вона розказала про особливість своїх стосунків із чоловіком, Ештоном Катчером, і про те, в чому на неї не схожа їхня донька.

Про це пише сайт "Glamour".

Як запевнила Куніс, у тому, щоби постати перед камерою ненафарбованою, для неї нема нічого незручного. Адже і в реальному житті вона не з тих жінок, котрі дуже себе чепурять.


"Я не ношу макіяж. Не мию голову щодня. Це не є чимось, із чим я себе асоціюю. Я високо ціную жінок, котрі прокидаються на 30, на 40 хвилин раніше, щоби нафарбувати очі. Думаю, це красиво. Просто я не така людина", - зазначила Міла.

Свого чоловіка Ештона Катчера актриса називає своїм найкращим другом, хай це і кліше. І в їхніх стосунках немає брехні.

"Ми не можемо дурити одне одного. Я в буквальному сенсі не можу йому брехати. Він може підловити мене на будь-чому, і я його – так само, бо немає нічого такого, що ми б не знали про обличчя одне одного. Ми знаємо, коли вони (обличчя) грають, відтак знаємо, коли вони брешуть. Іноді він погляне на мене: "Та невже?" А я така: "Бл…дь", - зі сміхом поділилася зірка.

На думку Міли, шлюб Ештона з Демі Мур та спілкування одразу з трьома падчерками – то безцінний досвід. Як пожартувала Куніс, було б добре, якби у президенти могла балотуватися лише людина, котра впоралася з дочками-тінейджерками.

"Якщо ти в змозі дати раду з цими гормонами, зможеш дати раду з усім", - запевнила Куніс.

Одна з найважливіших речей, котрі допомогло Мілі збагнути материнство – це те, що дитина – окрема від тата й мами особистість.

"У мене дуже лагідна донька. Вона хоче обіймати всіх діток. Я не вчила її бути лагідною. Зі мною це ніяк не пов’язано", - розповіла актриса.

Нагадаємо, Міла Куніс та Ештон Катчер скоро ще раз стануть батьками. Навіть подейкують, що в них буде двійня.

Фото з Instagram "Glamour"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів