Шерон Озборн умовляє доньок спробувати лесбійство

8 липня 2016, 14:42

Британська телеведуча Шерон Озборн вважає, що її донькам, Еймі і Келлі, було б корисно зустрічатися не лише з чоловіками, а й із жінками.

Зіркова мати вважає, що її дівчата постійно обирають собі не тих партнерів.

Озборн побідкалася про це в своєму ток-шоу, пише "Contact Music".

"Я гадаю, обидві мої дівчинки кожнісінький раз западають на один і той самий тип хлопців, а я намагаюся їх переконати, щоби вони просто пішли на геть лівий бік поля та спробували щось зовсім інакше", - пояснила Шерон.


Шерон Озборн вважає, що її доцям варто спробувати позустрічатися з жінками

Нагадаємо, дружина Оззі Озборна нещодавно зізналася, що вона – гей, проте свій час для того, щоби зав'язувати лесбійські стосунки, вона згаяла.

Також Шерон зізналася, що потай сама підшукує пару для самотньої Келлі, проте донька казитиметься, коли про це взнає.

Як нещодавно пояснила сама 31-річна Келлі, чоловіки-ровесники її бояться, із молодшими вона зустрічатися не хоче, а до "старих биків" поки не готова.

"Мені подобається, як медіа створюють враження, ніби в мене прекрасне сексуальне життя. Насправді ж у моїй вагіні лише павутиння", - оголосила телезірка.

Нагадаємо, Келлі Озборн була заручена з кухарем Метью Моссхартом, проте до вівтаря пара так і не дійшла. Наступним її кавалером був модель-бородань Рікі Холл, а зараз жіночці закидають роман із головним редактором журналу "The New British" Кесом Гозієром.

Фото з Instagram Шерон Озборн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів