Памела Андерсон вдягається "рятувальницею Малібу" для коханців

13 липня 2016, 18:13

Для не одного покоління чоловіків героїнею еротичних фантазій є мокра білявка Памела Андерсон у червоному купальнику, котра мчить пляжем, а її груди підстрибують.

Виявляється, 49-річна Памела дійсно інколи вдягається "рятувальницею Малібу" для секс-ігор.

Вона розповіла про це журналові "GQ".

"Так, я зазвичай надягаю його для бойфрендів. Насправді я востаннє надягала його лише кілька місяців тому", - поділилася Андерсон.


49-річна Памела досі вдягає цей купальник для секс-ігор

"Один із моїх бойфрендів захотів, щоби його врятували з ліжка. Тож я стрибнула в душ, стала вся мокра і грайлива, а тоді видала уповільнений біг від душу до двоспального ліжка. Гадаю, він лишився дуже задоволений перфоменсом", - розказала Пем, не назвавши імені щасливчика.

Власне, з часів "Рятувальників Малібу" в актриси лишилося два купальники. Проте один із них вона більше не вдягає через одну моторошну пригоду.

"Я маю два оригінальні купальники з "Рятувальників Малібу". Чи, точніше кажучи, один, відколи два роки тому я побачила його на переслідувачці. Я зайшла до ванної, і там стояла вона в моєму червоному купальнику, і кров текла з її порізаних зап’ястків. Вочевидь, вона переслідувала мене місяцями та дивилася, як я сплю", - розповіла зірка.

Нагадаємо, в рімейку "Рятувальників Малібу" героїню Памели грає екс-дівчина Леонардо ДіКапріо, Келлі "Ноги" Рорбах. Але для Андерсон роль теж знайшли.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів