Лоліта: Я називаю повернення Криму не "анексією", а просто "непорозумінням"

18 липня 2016, 11:04

Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська нещодавно закликала до єдності, а тепер заявила, що не вважає, що Крим анексовано.

Під час фестивалю в Юрмалі артистка пояснила, як ставиться до ситуації, що склалася із Кримським півостровом в коментарі Катерині Осадчій в "Світському житті".

"Між нами є люди, які мають назву "уряд", вони ділять великі гроші. Вони нас сварять і ми повинні розмовляти про те, що хтось у когось щось вкрав. В мене є причини не називати Крим, який повернувся до Росії, анексією, тому що у нього ніхто не вкладав. Як жили там українці, росіяни, євреї, татаро-монголи і інші, так і живуть", - почала Лоліта.

"Я ненавиджу слово "анексія", слово "війна". Для себе вирішила це називати це "непорозумінням" з великої літери", - додала вона.


Лоліта не вважає, що Крим анексовано

Мілявська також розповіла, чому її донька Єва живе й навчається у Києві.

"Донька навчається в Києві, хорошистка. Зараз у Болгарії, бо вона – член. Коли вимовляю слово "член", думаю про інше. Але вона – не член Болгарії, а напівчлен, тобто це – єврозона. Ну як обрізаний член. Це – напівзона. Але знаєте чим хороша? Немає промисловості, тому помідори – класні", - зауважила артистка.

Лоліта вважає, що люди їдуть до Болгарії, тому що "шукають просто якусь необітовану землю, де їх не т****ють політикою, де набридли вбивства, оці усі виплески".

"І тому моя донька в Києві отримує старорежимну освіту. Моя школа – старорежимна, проте з новим басейном. А що ви хочете, коли директор школи – єврейка, завуч – єврейка. Нормальні українські тітки. Тому я все роблю, аби моя донька була освіченою та аби в неї була власна точка зору", - додала співачка.

Нагадаємо, нещодавно Лоліта, яка підтримує Путіна, закликала росіян й українців єднатися.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів