Свіфт: Я не дозволяла Весту називати мене сучкою

18 липня 2016, 11:45

Скандал навколо кліпа американського репера Каньє Веста, в якому він уклав до себе в ліжко низку голих селебрітіз, не збирається вщухати.

І справа не лише в відеоряді, а й у тексті пісні "Famous". Зокрема в рядку, де Каньє називає співачку Тейлор Свіфт не дуже гарним словом. Тепер зірки публічно сваряться.

Про це пише "Just Jared".

Дружина Веста, Кім Кардашян, оприлюднила відеозапис телефонної розмови між Каньє та Тейлор. Він доводить, що артистка була в курсі того, що її ім'я буде згадано в тексті. На записі Свіфт навіть каже, що "це для неї комплімент".


"На кого мені не наср*ти, так це на тебе, як на людину та друга. Я хочу, щоби ти добре почувалася. Я не хочу робити реп, від якого людям кепсько", - говорить Вест.

"Роби такий текст, який тобі здасться кращим. Усе одно виходить дуже іронічно. І я справді ціную те, що ти мені про це сказав. Це дуже мило", - відказує йому Свіфт.

Але є одна деталь: читаючи телефоном Тейлор той рядок, де ідеться про неї: "Маю таке відчуття, що у нас із Тейлор все ще може бути секс", Каньє не сказав, що далі йде ось що: "Чому? Я зробив ту сучку відомою".

"Той момент, коли Каньє Вест таємно записує вашу телефонну розмову, а потім Кім викладає її в Інтернет", - написала в своєму Instagram Свіфт.

Свіфт сердита на Веста

"Де в цьому відео Каньє каже, що збирається назвати мене "тією сучкою" в своїй пісні? Нема такого, бо цього ніколи не було", - обурилася співачка.

Тейлор підкреслила, що повірила Весту, коли він запевнив, що пісня їй сподобається. А ще він обіцяв, що дасть їй послухати готову версію, але так цього й не зробив.

"Коли мене фальшиво змальовують брехухою, а я так і не отримала повної історії і не чула жодного фрагменту пісні, це псування моєї репутації", - наголосила Свіфт.

Нагадаємо, Вест – не єдина зірка, з котрою Тейлор Свіфт наразі привселюдно з'ясовує стосунки. Також точиться суперечка між нею та її екс-бойфрендом, Келвіном Харрісом.

Відео з YouTube, фото з Instagram Тейлор Свіфт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів