У Свіфт і Харріса конфлікт через пісню, соцмережі реагують: "зміюки"

14 липня 2016, 12:32

Між співачкою Тейлор Свіфт та діджеєм Келвіном Харрісом, котрі розійшлися буцімто мирно, тепер спалахнув конфлікт.

Приводом стала одна пісня. А в публічні з'ясування відносин виявилися втягнуті співачка Кеті Перрі та купа фанів обох артистів.

Про це пише "The Mirror".

Мова йде про спільну композицію Харріса та Ріанни "This Is What You Came For". Виявляється, що автор її, такий собі Nils Sjoberg – то насправді Тейлор Свіфт. Цей факт уже підтвердили представники артистки.


Між тим Келвін наполягає на тім, що писати пісню під псевдонімом – то було рішення його колишньої дівчини. Тепер же вона намагається виставити його поганцем, що одібрав у неї її творіння.

Харріс відреагував на закиди щодо "відібраної" у Свіфт пісні

Діджей, який написав музику та спродюсував композицію, висказав усе, що думає про Тейлор, у своєму Twitter.

"Я гадаю, якщо ти щаслива в твоїх нових стосунках, тобі краще зосередитися на них замість того, щоби намагатися пошматувати заради чогось свого екс-бойфренда", - порадив він Свіфт.

"Я розумаю, що ти завершила тур, і тобі потрібно спробувати щось новеньке та когось закопати, як Кеті (Перрі), але я не такий хлопець, пробач. Я тобі цього не дозволю".

Те, що мова зайшла про її старий конфлікт зі Свіфт, помітила Перрі. Як зазначає видання, ворожнеча почалася з того, що Кеті переманила до себе танцівників Тейлор. Потім Свіфт неодноразово "проїжджалася" по колезі в своїх інтерв’ю.

На війну Харріса і Свіфт Кеті Перрі відреагувала коротким твітом: "Лише час розкаже правду" та гіфкою, на якій Гілларі Клінтон знизує плечима.

Ти часом фани Харріса і Свіфт теж не сидять, склавши руки. У Twitter та Instagram як Тейлор, так і Келвіна бомбардують емодзі-змійками, натякаючи, хто вони є насправді.

Також соцмережами шириться хештег #TaylorSwiftOverParty. Під ним постять картинки на тему того, хто з зірок залюбки прийшов би на вечірку на честь похорону Свіфт.

До слова, подейкують, що саме своїй колишній та її зраді Келвін Харріс присвятив свою спільну з Полом Ньюманом пісню "Ole". У ній ідеться про дівчину, котра прикидається хорошою, але потай зраджує свого бойфренда.

Нагадаємо, дуже скоро після того, як стало відомо про розрив Свіфт і Харріса, співачку заскочили за поцілунками з іншим – актором Томом Хіддлстоном. Щоправда, багато хто не вірить у справжність цього роману.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів