Дружина Трампа сплагіатила промову Мішель Обами

19 липня 2016, 10:19

Виступ дружини кандидата в президенти Сполучених Штатів Дональда Трампа, 46-річної Меланії на Національному з'їзді Республіканської партії 18-го липня спричинив скандал у соцмережах та ЗМІ.

Річ у тім, що промова потенційної першої леді виявилася "здерта" з промови чинної першої леді Мішель Обами. Та виголосила її в 2008-му році на Національному з'їзді Демократичної партії США.

Про це повідомляє "US Magazine".

Першим про схожість промов оголосив райтер Джаретт Хілл. У своєму Twitter він написав: "Певно, Меланія вподобала промову Мішель Обами на з'їзді 2008-го року, якщо сплагіатила її".


"Виправлення: Меланія вкрала всю схему промови Мішель", - зазначив він незабаром.

Меланія Трамп сплагіатила промову Мішель Обами

Видання наводить фрагменти, які Трамп справді "запозичила".

"Мої батьки прищепили мені такі цінності: ти працюєш заради того, чого ти хочеш досягти в своєму житті; твоє слово – це твоє зобов’язання, і ти виконуєш те, що кажеш, та дотримуєшся обіцянки; ти ставишся до людей із повагою", - сказала Меланія.

"Нас із Бараком ростили на багатьох тих самих цінностях: ти працюєш заради того, чого ти хочеш досягти в своєму житті; твоє слово – це твоє зобов’язання, і ти виконуєш те, що кажеш; ти ставишся до людей із гідністю та повагою", - сказала в 2008-му Мішель.

Цікаво, що в інтерв’ю того ж дня Меланія похвалилася, що сама написала свою промову і використала "якомога менше допомоги". Вона заприсяглася, що перечитала текст один-єдиний раз, у літаку.

"Поверни мою промову" - у мережі вже ширяться фотожаби

"Ми хочемо, щоби наші діти в цій країні знали, що єдине обмеження для ваших досягнень – це сила ваших мрій та готовність працювати заради них", - заявила Трамп на з'їзді, отримавши купу оплесків.

"Ми хочемо, щоби наші діти – і всі діти в цій країні - знали, що єдине обмеження для ваших досягнень – це сила ваших мрій та готовність працювати заради них", - промовила свого часу з трибуни Обама.

Коментуючи цей конфуз, головний радник Дональда Трампа з питань комунікацій зазначив, що в процесі написання "її прекрасної промови" команда райтерів Меланії спиралася на її думки, на те, що її надихає у житті, та її власний досвід емігрантки, котра любить Америку.

Як відомо, колишня фотомодель вийшла заміж за Дональда Трампа у 2005-му. Меланія стала третьою дружиною мільярдера та народила йому сина Беррона.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів