Свіфт може посадити Веста в тюрму?

19 липня 2016, 13:05

Те, що Каньє Вест згадав у своїй пісні співачку Тейлор Свіфт, ще й назвав її "тією сучкою", може вилитися для репера в серйозні неприємності.

Подейкують, до справи вже взялися юристи артистки. І Весту може світити штраф та позбавлення волі на строк до 3 років.

Про це пише "The Mirror".

Власне, сісти Каньє може не за погане слово на адресу Тейлор, а за телефонну розмову, записану ним без її згоди. Дзвінок Свіфт репер зробив у січні, і на той момент він, вочевидь, перебував у своїй студії в Лос-Анджелесі. А каліфорнійські закони забороняють записувати розмову, якщо нема згоди обох сторін, і суворо за це карають.


Свіфт відправить свого кривдника за ґрати?

Нагадаємо, запис бесіди Свіфт і Веста днями виклала в соцмережі дружина останнього, Кім Кардашян. До слова, навіть народився жарт, мовляв, це єдиний раз, коли Кім збурила Інтернет, не роздягаючись при цьому.

Тейлор наполягає, що Каньє не попередив її заздалегідь, в якому саме контексті буде згадане її ім'я у пісні "Famous", та не дав їй прослухати готовий варіант, хоч обіцяв. Із другого боку, на записі, оприлюдненому Кім, Свіфт каже реперові лишати такий текст, який йому здасться кращим.

Нагадаємо, кліп на цю композицію сам по собі наробив галасу. В ньому Вест лежить у ліжку з голими двійниками багатьох селебрітіз, зокрема й Свіфт.

Фото з Instagram Тейлор Свіфт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів