Лохан про скандал з нареченим: Дайте нам самим розібратися

26 липня 2016, 12:48

Скандальна американська актриса Ліндсей Лохан, котру днями буцімто ледь не задушили, попросила всіх перестати цікавитися її особистим життям

Вона хоче, аби їй та її 23-річному нареченому Єгору Тарабасову дали час самим розібратися в своїх стосунках.

Про це ЛіЛо написала в Instagram.

Ліндсі каже, що вони з Єгором самі розберуться

"Я була би вдячна, якби припинилися спекуляції стосовно мого особистого життя. На жаль, особиста справа набула більшої публічності, ніж я в змозі контролювати, і я була б надзвичайно вдячна, якби мій наречений і я змогли самі обговорити наші особисті проблеми", - зазначила Лохан.


"У світі відбувається багато речей, важливіших за наші стосунки. Будь ласка, дайте нам розібратися в наших особистих проблемах", - попросила 30-річна актриса.

"Ліндсей вважає, що в Єгора є проблеми з контролем гніву, і вона би хотіла, щоби він пройшов терапію. Вони обоє хочуть усе владнати. Її вагітність я підтвердити не можу", - сказав тим часом речник Лохан "New York Post".

Ліндсей хоче, щоби Єгор лікувався

Нагадаємо, саме Ліндсей винесла на загальний огляд свій конфлікт із Єгором. Днями у своєму Twitter вона звинуватила його в зраді з "російською повією", а ще натякнула, що вагітна.

За повідомленням одного з друзів Лохан, Тарабасов уже звільнив представника нареченої-зірки, котрий мав цілодобово відслідковувати, що саме вона постить у соцмережах. Зі слів джерела, Єгор узагалі перебрав під свій контроль усі справи Ліндсі, зокрема її фінанси.

Як відомо, на гучний скандал між Лохан і Тарабасовим, що відбувся в лондонській квартирі кінозірки, навіть викликали поліцію. Акторка звинуватила свого нареченого в побиттях та спробі задушити її.

Фото з Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів