Лохан заявила про заручини, вагітність, зраду і спробу вбивства

25 липня 2016, 10:22

Відносини 30-річної голлівудської акторки Ліндсей Лохан та її 23-річного коханого Єгора Тарабасова нудними ніяк не назвеш.

О 5-ій ранку 23-го липня зірка перебудила своїх сусідів скандальним з'ясуванням стосунків, так, що навіть поліція приїздила. А згодом Ліло вибухнула серією істеричних твітів – про Єгорову зраду з повією та свою вагітність.

Про це пише "The Sun".

За свідченням людей, котрим не пощастило жити поряд із лондонською квартирою Лохан, актриса вискочила на балкон та заходилася кричати, що на неї напали. Видання навіть отримало відеозапис того, зроблений одним із сусідів.

"Будь ласка, будь ласка, будь ласка! Він щойно душив мене! Він мене майже вбив! Усі дізнаються! Вимітайся з мого дому!", - волала Ліндсі.

 Ліндсей Лохан розсварилася з коханцем

"Зроби це! Ну ж бо! Ти довбаний псих! Ти хворий вилупок! Тобі потрібна допомога! Геть з мого дому, геть з мого дому! З мене досить! Я тебе більше не кохаю! Ти намагався вбити мене! Ти довбаний психопат! Між нами все скінчено!", - вищала актриса.

Із криків Лохан можна зробити висновок, що Тарабасов розпустив руки вже не вперше.

"Ні, Єгоре, ти мене постійно душив! Не можна постійно душити жінку та лупцювати її і думати, що все гаразд. Усі бачили, як ти мене займав. Це знято на відео. Вимітайся! Вимітайся!", - репетувала зірка.

За 10 хвилин до місця пригоди прибула поліція. Правоохоронці виламали двері до оселі Лохан, проте ані актриси, задушеної чи живої, ані Тарабасова там не виявили.

Проте, що ЛіЛо жива та здорова, свідчать її подальші твіти. У них вона звинуватила Єгора в зраді, причому назвала його "наречений", тим самим підтвердивши факт їхніх заручин.

Актриса звинуватила "нареченого" у зраді, побитті та спробі вбивства

Як написала зірка, він розважався у клубі з "російською повією". Ліндсей навіть тегнула дівчину, до якої приревнувала – таку собі дизайнерку Дашу Пашевкіну.

А ще Лохан запостила кадр із фільму 2009-го року "Тимчасово вагітна" – себе з кругленьким животиком – і написала, що вона таки вагітна.

 Ліндсі вагітна?

Щоправда, потім Ліндсей повидаляла всі ті твіти, і тепер вони є лише в прінтскрінах.

Нагадаємо, публічна сварка відбулася між Лохан і Тарабасовим на початку липня. Тоді актриса жбурнула в море телефон бойфренда, а він "охолодив" зіркову подругу, виливши на неї вміст своєї склянки.

Фото з Instagram і Twitter Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів