Лоуренс і ДіКапріо стали фаворитами тінейджерів

1 серпня 2016, 10:21

31-го липня в США відбулася церемонія вручення премії "Teen Choice Awards".

Серед цьогорічних переможців, яких обирали шляхом голосування в соцмережах хлопці та дівчата 13-19 років, актори Дженніфер Лоуренс та Леонардо ДіКапріо, співаки Джастін Бібер і Селена Гомес.

Повний список по всіх номінаціях наводить сайт "The Hollywood Reporter".

"Найкращими драматичними акторами" проголосили Леонардо ДіКапріо ("Легенда Х'ю Гласса") та Дженніфер Лоуренс ("Джой").


Лоуренс стала найкращою актрисою в драмі

За найкраще виконання ролі в комедії відзначили Зака Ефрона та Хлою Грейс Морец. Обом перемогу принесла картина "Сусіди. На стежці війни 2".

Подружка Брукліна Бекхема теж отримала нагороду

"Найкращим лиходієм" став Адам Драйвер, а "Актрисою, котра притягує на себе увагу" назвали Джену Малоун із "Голодних ігор". Джастіна Тімберлейка нагородили за "Досягнення впродовж десятиліття".

Баскетболіст Кобі Браянт і Джастін Тімберлейк

"Зіркою-проривом" стала Дейзі Рідлі, відзнаку за найкращий поцілунок – в останній частині "Голодних ігор" - отримали Лоуренс із Джошем Хатчерсоном, а за "Найкращий спалах гніву" – Райан Рейнолдс ("Дедпул").

"Акторами, на появу яких найбільше чекали" визнали Кару Делевінь та Ділана О'Брайена . Також він та Шейлін Вудлі стали "Найкращими акторами у екшн/пригодницькому фільмі".

Кару Делевінь відзначили за акторський талант

"Найкращим реаліті-шоу" проголосили "Сімейство Кардашян". Джастін Бібер та його колишня, Селена Гомес стали "Найкрашими артистами". Також дівчину назвали "Музичною зіркою цього літа" та "Найкращим інстаграммером".

Бейонсе стала переможницею в номінації "Найкращий виконавець R&B/хіп-хоп, а "Найкращим гуртом" визнали бойзбенд "One Direction".

Нагадаємо, торік серед переможців премії була співачка Брітні Спірз та покійний зірка "Форсажу" Пол Вокер.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів