Каньє Весту доведеться стати дизайнером меблів

1 серпня 2016, 13:53

Американський репер Каньє Вест, у котрого вже є власна лінія спортивного взуття, має намір і далі розширювати свою бізнес-імперію.

Він створить лінію меблів і вважає це просто-таки своїм обов’язком.

Про це пише "Contact Music".

"Я мушу попрацювати з "IKEA" – створити меблі для дизайну інтер’єрів, для архітектури, і я знаю, якщо я зроблю це, це буде мінімалістична квартира студентського гуртожитку з телевізором на стіні", - анонсував артист під час радіоінтерв’ю.


Каньє Вест вважає, що просто зобов'язаний взятися за меблі

"Гей, "IKEA", дайте Каньє творити, дозвольте йому це зробити, бо знаєте, що, я хочу ліжко від нього, хочу стілець від нього, хочу більше товарів від Є", - оголосив чоловік Кардашян.

Зі слів Каньє, йому страшенно подобається створювати круті речі, котрі, тим не менш, мають демократичну ціну, і цим бісити модну індустрію.

"Те, що я використовую те, чого навчився в найкращих дизайнерів, та створюю власні колекції, а люди з галузі моди рвуть мене живцем і критикують, кажучи щоби я не відволікався від своєї основної професії, і все інше, мати змогу створювати щось, чого зможе торкнутися кожен, і мати цю популярність", - поділився Вест.

Нагадаємо, сердяться на Каньє не лише модні дизайнери, а й дехто з колег. Співачка Тейлор Свіфт не може пробачити реперові того, що він назвав її поганим словом, ще й без дозволу записав їхню розмову.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів